Tek.no

Nyhet

Ultimate Ears slipper nye versjoner av Boom og Megaboom

Boom 3 og Megaboom 3.

Logitech
30 Aug 2018 10:45

Ultimate Ears Boom og Megaboom har vært svært populære bluetooth-høyttalere, og nå er det klart for versjon 3.

Ifølge Ultimate Ears-eier Logitech har høyttalerne blitt redesignet i «flertonet kvalitetsmateriale» som skal være mer robust enn tidligere.

Som tidligere spiller de i 360 grader, og gummibåndet bak er gjort smalere for å få enda mer overflate på høyttaleren.

Les samlesten vår av små Bluetooth-høyttalere, hvor Ultimate Ears' Wonderboom kom best ut.

En ny knapp på toppen skal ha en ny funksjon som lar deg starte og bytte mellom spillelister. Foreløpig er det dog bare Apple Music og Deezer som er støttet.
Logitech

Omtrent samme lyd

Høyttalerne har dessuten fått en hempe i toppen, og USB-porten er flyttet fra kortsiden til langsiden, slik at høyttalerne kan lades stående uten å miste tilgangen til knappen på toppen. Det er imidlertid fortsatt microUSB som gjelder, ikke USB-C.

Lydmessig sier pressemeldingen ingenting om Boom 3, men Megaboom 3 (som egentlig er versjon to, siden det aldri kom noen Megaboom 2) skal ha fått noe dypere bassgjengivelse.

Beskyttelsen mot støv og vann er forbedret til IP67, som betyr at de ikke bare er vanntette, men også støvtette. Bluetooth-rekkevidden er forbedret til opptil 45 meter, og begge høyttalerne flyter.

Ny knapp

En ny «Magic Button» på toppen fungerer omtrent som knappen på fjernkontrollen til hodetelefonene dine, hvor du kan spille, pause eller hoppe over sanger med ett eller flere trykk.

Knappen gir også mulighet til å starte spillelister fra Apple Music og Deezer, og Logitech lover at flere tjenester blir lagt til etter hvert.

Begge høyttalerne er for øvrig kompatibel med ladestasjonen Power Up, og med PartyUp-funksjonen kan du koble dem sammen med alle tidligere generasjoner av Boom og Megaboom.

Jaybird X4.
Logitech

Den beste nyheten er muligens at Ultimate Ears har senket de veiledende prisene på høyttalerne ganske betraktelig sammenliknet med tidligere generasjoner. Boom 3 vil nemlig koste 1499 kroner, mens Megaboom 3 vil koste 1999 kroner. De skal være tilgjengelig i september.

Logitech lanserer for øvrig også Jaybird X4, en ny versjon av Jaybirds treningsøreplugger, og en oppdatering til G502-musen, som nå får den nye Hero 16K-sensoren.

annonse

Les også

Loading
annonse

Dagens beste tilbud

I samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no
Loading