Tek.no

Nyhet

Motorola benekter kjønnsorgan-påstander

Hva ser du i dette bildet? Klikk for større foto. (Foto: USCHotline)
Marius Valle
19 Okt 2007 12:43

Den siste tiden har flere blogger og forum omtalt det som skal være et mannlig kjønnsorgan i klokken på enkelte Motorola-modeller. Det er neppe sannsynlig at selskapet har gjort dette med vilje, men at det heller dreier deg om en ren tilfeldighet.

Motorola vil imidlertid ikke risikere at noen tror at de smykker telefonene sine med usømmelige bilder. Derfor går Motorola nå ut med en offisiell uttalelse der de understreker at det ikke er snakk om et kjønnsorgan.

- Det er bare skygger

- Bildet (...) er resultatet av skyggelegging av klokkens bakgrunnsgrafikk for å gi den en mer tredimensjonal fremtoning, i linje med temaet på telefonen. Grafikken er faktisk konstruert som konsentriske sirkler stablet oppå hverandre, med lyseffekter for å gi det dybde. Dessverre er resultatet at noen har stilt spørsmål til hva de ser, og Motorola ber om unnskyldning for eventuelle oppfatninger av usømmeligheter, da dette ikke var vår intensjon i det hele tatt, skriver selskapet i en offisiell uttalelse.

Nå vil Motorola sørge for at de skyggelagte konsentriske sirklene blir fjernet fra fremtidige mobiltelefoner. I tillegg kommer de med instruksjoner om hvordan grafikken kan fjernes dersom noen føler seg støtt.

MOTOPNIS

Saken har selvsagt ført til mange underbuksehumoristiske observasjoner rundt Motorolas telefoner, som blant annet at det står "Tools" rett under klokken, og at det hele neppe kan være noen tilfeldighet, siden "clock" ligner mye på andre ord. Teknobloggen Gizmodo har for øvrig gitt klokkebakgrunnen navnet MOTOPNIS.

God helg!

(Kilde: Gizmodo.com, Howardforums.com, boygeniusreport.com)

Les også
Motorola kjøper halve UIQ
Les også
Se Motorolas 2008-modeller
Les også
Motorola Z8 får en oppfølger
annonse

Les også