Til hovedinnhold

68 feil i iPhone

Apples iPhone har ikke vært i salg i mer enn drøyt tre uker, men det har allerede blitt oppdaget intet mindre enn 68 bugs i telefonen.

Nettstedet Applehound.com har brukt mer enn 40 timer på å lete etter feil i telefonen, og har funnet mange små og store feil. Likevel hevder nettstedet at iPhones operativsystem er ekstremt solid programmert.

Av de større og mer alvorlige feilene fant nettstedet at skjermen i noen tilfeller kan begynne å blinke av og på. Dette skjer bare om du beveger hånda over skjermen på en gitt måte.

Kalenderen har også en del feil, og kan kræsje og slette feil ting.

Blant de mindre feilene fant nettstedet ting som at "%"-symbolet ikke er senterjustert i en tast i aksjekursprogrammet, og at en av klokkene i verdenstidapplikasjonen er nesten ett sekund bak tiden i telefonen.

Selv om det er funnet mange småfeil i iPhone, er ikke dette uvanlige på de første utgavene av en telefon. Spesielt når produsentene introduserer et nytt menysystem eller gjør andre større oppgraderinger, kan telefonene ha en del barnesykdommer. Siemens var en stund infamøse for å ha mange barnesykdommer i sine telefoner, selv om det kan diskuteres om produsenten var verre enn konkurrentene.

Du kan lese hele iPhone-buglisten hos Applehound.com >

(Kilde: Applehound.com)

annonse