Til hovedinnhold

Hver tredje surfer trådløst

En tredjedel av alle internettbrukere bruker mobiltelefonen eller en annen trådløs enhet til å surfe på nett, viser en ny undersøkelse om folks trådløse internettvaner.

Det er vanlige gjøremål som sjekking av e-post og oppdatering på de seneste nyhetene som er mest vanlig for de trådløse nettsurferne, skriver Infosyncworld.

I følge undersøkelsen, som er gjort av forskningssenteret Pew, har fire av ti internettbrukere bærbar PC. Av disse oppgir 80 prosent at PC-en deres har mulighet til å koble seg til internett trådløst.

Én fjerdedel av de spurte oppgir at de har en mobiltelefon som kan kobles trådløst til internett. Men bare halvparten av disse har brukt telefonen til dette formålet. Blant de som har brukt mobilen til nettsurfing, oppgir nesten halvparten at de ikke bare har brukt det trådløse nettverket på jobb eller hjemme, men også andre steder.

Undersøkelsen konkluderer med at flertallet av de som surfer på nett trådløst er generelt yngre enn de som surfer via kablet internett.

Men det er også en god del mennesker mellom 30 og 49 år som surfer trådløst . En del av denne surfingen kan ha sammenheng med at mange i denne aldersgruppen bruker mobiltelefoner, bærbare PC-er og PDA-er mye i forbindelse med jobb.

(Kilder: Infosyncworld)

annonse