Tek.no

Nyhet

BenedictXVI.com kjøpt av spekulant

21 Apr 2005 09:30
annonse

Amerikaneren Rogers Cadenhead registrerte 6 forskjellige domenenavn, basert på hvilke navn han trodde den nye paven kom til å velge. Et av disse var BenedictXVI.com, og Cadenhead blir nå beskyldt for å være en domenehai av flere nyhetsmedier.

"Jeg tror jeg var den nest mest begeistrede personen i verden da de annonserte navnet" uttalte Cadenhead til Reuters, før han la til at gleden var noe kortvarig. Etter en liten stund begynte nemlig trafikken mot hans webserver å øke, og passerte rundt 1000 hits i minuttet.

Ved å besøke BenedictXVI.com kommer du nå til Cadenheads personlige hjemmeside. "Hva jeg enn bestemmer meg for å gjøre, så ønsker jeg ikke å gjøre 1.1 milliarder katolikker sinte" uttalte han. Han har alt sagt nei til et tilbud fra et gambling-firma, og kommer til å gjøre det samme om han får tilbud fra porno-bransjen.

Om Pavens folk tar kontakt, skal han vurdere å gi dem domenet, i bytte mot "et av pavens hodeplagg, eller kanskje bare tre dager på Vatikan-hotellet de bygde for konklaven." Det kostet $72 å registrere domenet, og allerede nå har Cadenhead tjent inn $77 i annonseinntekter.

Kilde: Reuters, Cadenhead.org

annonse

Les også