Tek.no

Nyhet

Christensen til krigen

Hayden Christensen skal spille advokaten til en krigsforbryter.
26 Nov 2007 07:00

Filmen, som har fått navnet "Beast of Bataan", foregår på Filippinene i 1945. Major John Skeen er på vei hjemover når han, i følge imdb.com, mottar ett siste oppdrag. Denne filmen er basert på en sann historie, om en rettsak mot en japansk general.

Hayden Christensen spiller pur-ung advokat, som i sin første store sak forsvarer Masaharu Homma, en japansk general som hadde delansvar i Bataan Death March som skjedde på Fillipinene i 1942. Hendelsen regnes som en japansk krigsforbrytelse. Veldig mange døde da japanerne flyttet drøye hundre tusen fanger til fots.

Eget selskap

Filmen skal produseres av Hayden Christensens eget produksjonsselskap i følge Empire. Forest Park Pictures, som er ledet av Haydens storesøster – Tove Christensen. Filmen vil være et produksjonssamarbeid med Jonathan Sanger og Sarah Black. Jonathan Sanger var også ledende produsent på "Vanilla Sky".

Willem Dafoe og William Hurt har også takket ja til roller i filmen, og filmingen er ventet til å starte i Australia i februar. Fred Schepisi har regien.

annonse

Les også