Nyhet

Har du en rask SMS-tommel?

Er du raskere enn nåværende Norgesmester Sonja Kristiansen? (Foto: Telekiosken)
Blir du Norgesmester vinner du blant annet denne sykkelen, og kan sykle rundt og promotere Nokia. (Foto: Nokia)

Telenor, Telekiosken og Nokia arrangerer norgesmesterskap i SMS-tasting. Det er åpent for alle å delta gratis. Dersom du blir Norgesmester får du 10 000 kroner, en ny mobil og en ny terrengsykkel. Om du klarer å slå verdensrekorden i finalen og har den beste tiden, vinner du hele 100 000 kroner. 

I tillegg deles det ut tusenvis av Nokia 1208 til de som deltar. 

Ingen fulltastaturmobiler

Den offisielle SMS-teksten (til høyre) må skrives inn uten ordbok. Ifølge Arild Kjærnli, markedssjef i Telekiosken, er heller ikke fulltastaturmobiler tillatt. Det må være et standard mobiltastaturoppsett på 3 x 4 taster. 

I dag er Sonja Kristiansen Norgesmester. I fjor skrev hun den offisielle SMS-teksten på 46,06 sekunder, noe som er 4,54 sekunder bak verdensrekorden. 

- Mange skriver nok fortere enn meg

- Jeg er nok ikke den raskeste i Norge. Det er nok mange som skriver SMS fortere enn meg, uttaler Kristiansen i en video publisert på telekiosken.no

Kristiansen forteller at hun lenge har visst at hun var rask å skrive SMS. Hun forteller at det hele startet på ungdomsskolen, da hun og ei venninne oppdaget at begge klarte å skrive den offisielle SMS-teksten fortere enn daværende verdensmester. 

Slik melder du deg på

Om du bor i Akershus, Buskerud, Hedmark, Oppland, Oslo, Telemark, Vestfold eller Østfold kan du møte opp på hvilken som helst Telekiosk-butikk for kvalifisering 17. oktober. Bor du i Agder-fylkene, Finnmark, Hordaland, Møre og Romsdal, Nordland, Nord-Trøndelag, Rogaland, Sogn og Fjordane, Sør-Trøndelag eller Troms, kan du gjøre det samme lørdag 24. oktober. 

(Kilder: telekiosken.no)

Les også
Knuste verdensrekorden i SMS
annonse