Nyhet

Razer slipper mobildeksel for spillere

Arctech skal holde temperaturen nede.

Gjengen i Razer finner stadig noen nye bein å stå på, og nå – i forbindelse med lanseringen av iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max – kommer de også på banen med passende mobildeksler.

Umiddelbart virker dette som en litt merkelig retning å ta for et gamingsentrert selskap som Razer, men deres beskyttelsesdeksler skal være spesielt gode til å fjerne varme fra mobilenes overflate.

Dette er er et poeng når vi tenker på at Apple A13 Bionic-brikken som sitter i de nye iPhonene er blant de sterkeste mobilprosessorene på markedet. For de som vil ønske å bruke disse mobilene til spilling, vil naturlig nok varmeutvikling kunne være en greie.

Også 2018-utgavene iPhone Xr, Xs og Xs Max, samt selskapets egen Razer Phone 2, har fått deksler som passer.

Seks grader kjøligere?

De nye dekslene har fått navnet Razer Arctech og har visstnok et proprietært, varmeledende lag kalt Thermaphene. Varemerket™ er det også.

Ifølge Razer skal dette laget være såpass bra på å fjerne varme at de målte opptil seks grader lavere temperatur under last med et Arctech-deksel enn de gjorde med lignende, men konkurrerende deksler.

Det vil i så fall bety mindre sjanse for at mobilen setter ned hastigheten og/eller at varmen påvirker batteriet eller andre innvendige komponenter.

Dekselet skal være bygd opp av tre lag: mikrofiber innerst, deretter Thermaphene og et perforert plastskall ytterst. Dekselet påvirker visstnok ikke nettverksytelsen, og trådløs Qi-lading skal heller ikke være noe problem.

Slim og Pro

Beskyttelsesdekselet er tilgjengelig i to versjoner: Arctech Slim og Arctech Pro. De er bygd opp på samme måte, men Slim er i større grad lagd for å passe i bukselomma, mens Pro skal gi mer beskyttelse mot knall og fall.

Pro-utgaven har faktisk støtabsorberende sidevegger og skal faktisk tåle fall på opptil tre meter.

Uansett kommer dekslene i tre utførelser: Black, Quartz og Mercury. Eller sort, hvit og rosa, for oss som ikke har peiling på farger.

De veiledende prisene ligger på 35 euro for Razer Arctech Slim, mens Razer Arctech Pro går for 45 euro. For enda fem euro opp kan du få Pro THS Edition – altså et Pro-deksel med Razer-logoen.

Slapp nettopp verdens minste skikkelige spillbærbare:
SNIKTITT: Razer Blade Stealth 13 GTX >>>

(Kilde: Pressemelding)

Les også
Vi har prøvd de nyeste iPhone-modellene
Les også
Razer-brødrister blir en realitet etter år med masing fra fans
annonse