Til hovedinnhold

Nå får HTC One Android 4.3

HTC lynraskt ute med nyeste Android-versjon.

De siste årene har klagesangen over treige Android-oppdateringer fra mobilprodusentene vært et nærmest konstant refreng blant mobilbrukerne. Eiere av HTCs toppmodell har imidlertid ingenting å klage over denne gangen. Såvidt over to måneder etter lanseringen av Android 4.3 begynner mobilprodusenten nå å rulle ut den nye utgaven for HTC One.

HTC har alt annonsert at en oppdatering var nært forestående, og allerede nå skal brukere rundt om i verden ha fått opp oppdateringsvarsel på mobilene sine. Såvidt vi forstår går oppdateringen ut globalt, så hvis du ikke har fått melding om den ennå, kan det være lurt å be telefonen sjekke etter oppdateringer manuelt.

Fjorårets modeller fra HTC vil imidlertid ikke få oppdatering til den nye Android-versjonen.

Les også: Google har lansert Android 4.3

Hva med Sony og Samsung?

For konkurrentenes del er det allerede kjent at Samsung hopper direkte til Android 4.3 for sin forrige toppmodell, Galaxy S3. Foreløpig har ikke produsenten avslørt noe tidsskjema for denne utgaven. Galaxy S4 vil få oppdateringen i løpet av oktober. Det ble avslørt under selskapets lansering av Galaxy Note 3 for rundt tre uker siden.

Samsung har dessuten allerede offentliggjort at den nyeste generasjonen Galaxy-modeller vil bli oppdatert også til neste utgave av Android, altså versjon 4.4 KitKat.

Også Sony har annonsert at de jobber med en Android 4.3-oppdatering, men foreløpig har ikke selskapet offentliggjort noen tidsramme for oppdateringen.

For eiere av Nexus-enheter har oppdateringen vært tilgjengelig siden lansering.

Les også: Android 4.3 kan lastes ned

(Kilder: gsmarena.com, thenextweb.com)

Les også
Derfor tar det så lang tid
Les også
Nå er det kjempelett å bytte Android på mobilen
Les også
Slik blir Android 4.4 KitKat mye raskere
Les også
Android 4.3 kommer til HTC One i september
Les også
Google Nexus 7: Dette er en billig kraftplugg
Les også
Google-versjon av HTC One får Android 4.3 med ny Bluetooth
annonse