Tek.no

Nyhet

Avslørte ved en feil nye Sony-produkter

Se hva som kommer neste uke.

Sony/Facebook
26 Aug 2014 14:33
annonse

Det skal ikke mye til for at ryktebørsen for vann på mølla, og få ting setter universet i bevegelse i like stor grad som lekkede bilder på produsenters egne nettsider.

Dessverre for Sony er det akkurat det som nå har skjedd, melder Pocket-lint. For få dager siden lekket nemlig et bilde av både et nytt nettbrett og en ny smartklokke på selskapets egen Facebook-side.

SmartWatch 3 og nettbrett i Compact-format

Det lekkede bildet (som senere ble fjernet igjen) viser både det selskapet selv omtaler som et «SmartBand» og Sony Xperia Z3 Tablet Compact. Førstnevnte gjetter blant annet Pocket-lint på at vil bli hetende SmartWatch 3, noe som er mer i tråd med tidligere modeller.

Nettbrettet er på sin side en helt unik sak, ettersom det bringer konseptet vi så med Sony Xperia Z1 Compact inn i nettbrettverdenen. Konseptet innebærer å lage mindre modeller av toppmodellene, med samme kraftige innmat. Her er det altså den ennå ikke lanserte Sony Xperia Z3 Tablet som har fått mindre skjerm.

Teksten Sony la ved bildet avslører både det ene og det andre. Blant annet at det er en ny smartklokke på vei fra selskapet.Foto: Sony/Facebook

Mer

Det betyr at det sannsynligvis vil sitte en Snapdragon 801-prosessor fra Qualcomm under panseret, og at den 8-tommers skjermen får Full-HD-oppløsning. Smartklokken vil på sin side bli en vanntett, liten sak med støtte for trådløs lading og Sonys eget Android-grensesnitt for smartklokker innabords, altså ikke Android Wear. Nytt for denne modellen er støtte for WiFi uavhengig av en smarttelefon.

Lekk som en sil?

Sony er ikke egentlig kjent for å avsløre produktene sine før de faktisk lanseres, men i det siste har selskapet lekket som en sil. Den siste tiden har for eksempel både Sony Xperia Z3 og lillebror Sony Xperia Z3 Compact blitt foreviget på en rekke bilder fra folk som angivelig skal ha fått kloa i telefonene.

annonse

Dermed er det pent lite igjen for Sony å avduke før sin egen, årlige pressekonferanse IFA, men det spørs om det plager noen. Det er nok ikke helt umulig at slike lekkasjer i noen tilfeller kan fungere som effektiv reklame,

Sonys nettbrett ser ut til å bli en liten råtass.
Men kan det møte en utfordrer i dette Nexus 8-konseptet? » (Teknofil.no)

(Kilde: Android Community via Pocket-lint)

annonse

Les også