Til hovedinnhold

Skriver e-poster for deg

Med Shamebegones epost-tjeneste trenger du ikke lenger å skrive de vanskelige mailene selv. Foto Istock.

Ønsker du å bryte med kjæresten på mail? Er det en e-post du skulle ha svart for lenge siden som du burde tatt deg tid til? Eller ønsker du rett og slett hjelp fra proffene til å skrive den perfekte mailen? Isåfall er Shamebegone en tjeneste du absolutt bør vurdere dersom du ikke har noen problemer med å sende mail på engelsk og har noen kroner til overs.

– Håndterer alt og alle

Det nyoppstartede selskapet ble startet av både Choire Sicha, en av grunnleggerne til den velkjente nettavisen Awl, og Sara Vilkomerson fra Entertainment Weekly. Disse er med andre ord to habile skribenter som ønsker å dele sitt talent ved å skrive e-poster for de som rett og slett ikke gidder å skrive dem selv. Og ifølge reklameteksten på nettsidene deres, lover de å kunne ha svaret på alt.

“Vi håndterer ditt vaklende forhold, tapt korrespondanse, de vanskelige svarene, forfalte kondolanser. Adresse vi har mistet, venner, bestevenns eks-kjærester, familiemedlemmer, forfølgere, folk som skylder deg penger, folk som du skylder penger, nesten alt og alle.”, reklameteksten er fengende. Imidlertid lurer vi på hvor mange kunder denne nettsiden har til daglig.

Enkelt å bestille

Å bestille tjenesten ser også ut til å være ganske enkelt. Det eneste du trenger å gjøre er å, naturlig nok, fylle ut et skjema der du beskriver ditt problem. Er det derimot en mail du trenger et lurt svar på, kan du bare lime den inn. Til slutt må du krysse av hva du ønsker ut av mailen. Du kan velge blant annet mellom “venner”, “uvenner”, “tilgivelse”,”hevn” og “sex” bare for å nevne noen. Til slutt oppgir du hvor mye du kunne tenke deg å betale før du gir fra deg mail-adressen din. Shamebegone har også et eget kundesenter dersom du har spørsmål som kunde.

Om denne tjenesten er ment helt bokstavelig eller rett og slett er en PR-jippo fra skribentenes side, vites ikke. Imidlertid lurer vi på hvor gode disse standardmailene er.

Les også
– Internett er vilt og anarkistisk
Les også
Vil forby trådløst nett på skoler
annonse