Tek.no

Nyhet

Må krangle for rabatt

17 Mar 2011 15:07Først publisert 15 Juli 2005 12:59
annonse

Etter at NetComs nett var ustabilt og delvis nede 12. og 13. juni, valgte selskapet å tilby kundene sine halv pris hele den neste uken som et lite plaster på såret.

 

MÃ¥ klage

Også Chess fikk som en av NetComs kunder denne rabatten, men i stedet for å gi den automatisk videre, må kundene nå klage for å få sin del av kaka.

Chess-kunde Marius Fladvad Størdal sier til Aftenposten at han tok det som en selvfølge at han ville få rabatten som NetCom ga etter problemene. Han hadde jo tross alt blitt stående uten mulighet til å bruke mobilen sin.

annonse

Han tok kontakt med Chess og mer eller mindre krevde å få rabatten, men i e-posten han fikk tilbake fra kundesenteret til fikk han beskjed om at de ikke hadde tatt noen avgjørelse på om han ville få rabatten og at det ville komme en melding på hjemmesidene deres vedrørende rabatten.

Da han ikke hørte noe fra Chess tok han kontakt på nytt, og fikk til svar at han skulle få 200 kroner i avslag på neste regning.

- Hadde jeg ikke pushet på, hadde jeg ikke fått pengene, sier Størdal til Aftenposten.

Forskjellsbehandler
Chess-gründer Idar Vollvik innrømmer ovenfor Aftenposten at noen av kundene hans har fått rabatten, men at det er en for dyr operasjon til at alle kundene som ble berørt kan få rabatt.

- Vi har gitt ganske mange 200 kroner i rabatt, men det gjelder ikke alle våre NetCom-kunder, sier Vollvik.

De som har henvendt seg til Chess har ifølge Aftenposten fått en fast sum i avslag fordi dette ble enklere og mindre kostbart for Chess enn å gi halv pris en uke

Seniorkonsulent Per Johnsen i Forbrukerrådet sier til avisen at kundene skal likebehandles.

- NetCom var ryddig i denne saken, og det burde også Chess vært , sier han.

annonse

Les også