Tek.no

Nyhet

Samsung lanserer smart kjøleskap med enorm berøringsskjerm

«Family Hub»-kjøleskapet tar bilder av maten din og kommer snart til Norge.

Finn Jarle Kvalheim, Tek.no
6 Mai 2016 14:58

I forbindelse med CES-messen i januar dro Samsung sløret av et frimodig designet kjøleskap med den spesielle egenskapen at det skilter med en skikkelig stor berøringsskjerm. Som det fremkommer av Samsungs hjemmesider er kjøleskapet nå lagt ut for salg.

Det er riktignok kun USA salget gjelder i første omgang, men kjøleskapet er ventet å bli lansert i Norden til sommeren, altså om ikke lenge. Den norske prisen er tidligere blitt bekreftet å ligge på 57 990 kroner, så det er altså ikke billig.

21,5-tommers berøringsskjerm

Kjøleskapet kommer med en LCD-berøringsskjerm på 21,5 tommer og kan kobles på Internett via Wi-Fi. Nettfunksjonaliteten kan blant annet brukes til å kjapt lete frem oppskrifter på nettet, lage handleliste eller dele kalenderopplysninger, bilder og notater til andre i familien fra mobilen.

Samsung

Den mest matnyttige funksjonen, bokstavelig talt, er nok imidlertid de tre innebygde kameraene som viser deg hva som befinner seg i kjøleskapet via mobilen. Disse kameraene tar automatisk et bilde hver gang du lukker kjøleskapet.

Høyttalere og TV-speiling

Ellers har kjøleskapet innebygde høyttalere man kan strømme musikk til, og du kan også speile innholdet på TV-en på berøringsskjermen. Dette krever imidlertid at du har en smart-TV i Samsungs 6400-serie eller over fra 2015.

Av andre finesser har kjøleskapet noe som heter «FlexZone», som er et eget rom nede i hjørne som kan brukes både som fryser eller kjøleskap. Det kommer også med vinhylle og høykapasitets ismaskin. Mer informasjon finner du hos Samsung.

Vi har allerede tatt en titt på kjøleskapet fra Samsung:
Vi lot oss blende av innretningen »

(Via SamMobile)

Les også
– Kjøleskapet og smart-TV-en din kan spionere på deg
Les også
Dette er de skjulte Samsung-produktene de ikke har lansert ennå
Les også
Dette kjøleskapet gir deg full oversikt på storskjerm og mobil
Les også
Samsungs nye kjøleskap kommer med en diger berøringsskjerm
annonse