Tek.no

Nyhet

Sjekk disse Photoshop-blemmene

Burde noen få sparken?

Gizmodo.com

Side 1

[Side2.no]: Å redigere bilder er en kunst, og som ved all kunst, er det noen som behersker det bedre enn andre.

Noen ganger kan det gå litt fort i svingene, andre ganger er retusjeringen bare lite gjennomtenkt.

Som for eksempel i bildet over fra Vicoria's Secret katalogen, hvor redigererne har rett og slett gjort den ene puppen til modell Candice Swanepoel, større enn den andre, skriver Gizmodo.

Hvorfor? Som om de ikke var fine nok fra før av.

Under har vi samlet en rekke photshoptabber som man ikke glemmer så fort.

Her har vi en reklameplakat for øyedråper. Om bruken av øyeproduktene fører til akutt amputasjon, kan vi ikke svare på. Hun er i hvert fall veldig blid.

Å få produsert kule reklameplakater er ikke alltid like lett, spesielt ikke når man er litt usikker på refleksjonen av den hippe og moteriktige skrifttypen man benytter seg av. La oss håpe buksene sitter bedre.

Dersom noen finner igjen kroppen til denne hånden på skulderen, må de kontakte damen på bildet snarest.

Mange av disse Hollywoodkjendisene som adopterer barn fra tredje verden får ofte kritikk. Her synes vi at alle skal hedre Brad Pitt som også valgte å ta med adoptivdatterens onde tvilling til USA.

Ikke rart han er god på gitar. Han har jo seks fingre!

Som nevnt tidligere, refleksjoner kan være vanskelig å beregne, men at Boschreklamen vil være speilvendt i solbrilleglassene, burde de vel fått med seg?

Vi vet ikke hvem de ikke ville ha med, men ved siden av Juventus-Legendene Alessandro Del Piero og David Trezeguet, forstår vi at det kan være vanskelig å få plass.

Kanskje ikke så mye en Photoshop-Tabbe, men skal man lage en reklameplakat burde man gi den en siste kikk før man sender det i trykken.

Kurt Russell er en kulthelt, og John Carpenters «Escape From New York» er en 80-talls klassiker. Men er det bare vi som synes det er noe mistenkelig med hodet til Kurt på dette tyske coveret? Sammenlign med den originale filmplakaten. Kanskje det er som Turtle i «Entourage» sier: «The bigger the head, the bigger the star».

Se flere Photoshop-tabber på side 2.