Nyhet

Denne videoen bekrefter heftige spesifikasjoner

En video av det som skal være BlackBerry A10 lar deg se nærmere på telefonen.

Det har nylig dukket opp en video som viser BlackBerrys nye toppmodell A10. Tidligere har det lekket både spesifikasjoner og bilder. Mange av spesifikasjonene så vel som bildene verifiseres nå av videoen.

Større og sterkere

Forgjengeren BlackBerry Z10 har blitt hyllet for sin gode brukeropplevelse, ikke minst i vår test. Det er derfor all grunn til å glede seg til en større og kraftigere AMOLED-variant med lang batteritid.

Vi snakker om en mobil med en fem tommer stor AMOLED-skjerm som skal ha en oppløsning på 1280 x 720 piksler. AMOLED-teknologien sørger erfaringsmessig for krystallklare bilder på skjermen, så vel som at denne skjermvarianten er svært strømgjerrig.

Stort batteri

I tillegg til at skjermteknologien er strømgjerrig, har telefonen fått en batterikapasitet på hele 2800 mAh. Disse to kombinert vitner om lang batteritid.

Telefonen skal ifølge spesifikasjonene som har lekket ha en 1,7 GHz Snapdragon S4 Pro-brikke innabords, 2 GB hurtigminne, 16 GB lagringsminne, NFC og LTE (4G).

På videoen ser vi at telefonen har inngang for minnekort av typen Micro-SD, og på siden finner vi inngang for Micro-USB og Micro-HDMI. På toppen er en vanlig minijackutgang for øreplugger eller andre lydformidlende enheter.

Vi legger videoen inn her på bunnen av artikkelen slik at du kan ta telefonen i nærmere øyesyn, men den er på vietnamesisk slik at du må kunne litt austroasiatisk språk for å forstå hva mannen bak kameraet synes om telefonen.

(Kilder: engadget.com 1, 2, forums.crackberry.com)

Les også
BlackBerry Z10: Endelig, endelig, endelig!
Les også
Her er de to nye BlackBerry-telefonene
Les også
Endelig har BlackBerry blitt stilig
annonse