Til hovedinnhold

JVC viser THX-sertifiserte 3D-projektorer

DLA-X9

JVC var de eneste fremmøte på CES 2011 som viste frem THX-sertifiserte 3D-projektorer. Disse var DLA-X9 og DLA-X7, og tilhører Procision-serien av projektorer fra JVC.

DLA-X9

Projektorene kan vise i både 2D og 3D, enten kilden måtte være Blu-ray eller TV-sending. Begge projektorene har to HDMI 1.4-innganger, støtter side-ved-side-visning på TV-sendinger, rammepakking og over-under-3D-overføring. En ekstern emitter med 3D-signal (PK-EM1) sørger for smertefri signaloverføring til 3D-briller som JVCs PK-AG1 og skal sikre en uovertruffen 3D-opplevelse uavhengig av type skjerm eller innstillinger.

DLA-X9

DLA-X9 har en kontrastratio på 100 000:1, mens DLA-X7 har 70 000:1. Projektorene har tre 0,7-tommers 1920x1080 D-ILA-enheter som er designet med tanke på JVCs tredjegenerasjons D-ILA High Dynamic Range-optiske motor. Disse er optimaliserte for å tilby strålende kontrastratioer uten bruk av en dynamisk iris som forsterker kontrastspesifikasjoner på en kunstig måte.

Prisen for THX-godkjent kvalitet vil svi for lommebøkene – DLA-X9 går for minst 70 000 kroner, mens DLA-X7 er litt rimeligere med en prislapp på rundt 48 000.

(Kilder: Akihabaranews)

Les også
JVC slipper en grisedyr 8K-projektor
Les også
JVC drar fram 4K-pisken
Les også
JVC med lydopptaker for gatemusikere
Les også
Tar projektoren ut av mørket
Les også
Sanyo viser interaktiv projektor
Les også
Liten og nett projektor
Les også
Utvider MX-serien
Les også
Projektoren som tar 3D-opplevelsen inn i hjemmet
Les også
3D-projektor fra Acer
Les også
To nye HD-projektorer fra Sony
annonse