Tek.no

Nyhet

Nå er «spillvesten» Kor-FX i salg

Lar deg kjenne spillingen på kroppen.

Kor-FX
14 Nov 2014 15:30

Det skjer mye spennende på spillfronten for tiden, og det dukker stadig opp nytt utstyr for å ta spilling til nye dimensjoner. VR-brillene Oculus Rift nærmer seg lansering, og nå er også «spillvesten» Kor-FX klar for salg.

Kor-FX er rett og slett en vest som lar deg kjenne det som skjer i spillene. Den benytter seg av en patentert teknologi som gjenkjenner signaler gjennom lyd, og overfører disse til støt eller vibrasjoner i vesten.

Det gjør at du virkelig kan leve deg inn i FIFA, og kjenne hver eneste takling som skjer mot spillerne dine. Eller når du blir overrasket bakfra i Call of Duty. Du kan selv finjustere og gjøre innstillinger på drakten, og vi ser for oss at den sammen med et par VR-briller kan by på en saftig spillopplevelse.

Spillvesten er nå i salg gjennom de offisielle nettsidene til Kor-FX. Den koster 150 dollar – i overkant av 1000 norske kroner med dagens kurs. I tillegg kommer moms på 25 prosent, et tollgebyr til Posten samt frakt.

Kor-FX begynte som et Kickstarter-prosjekt. Det var ferdigfinansiert i juli, og fikk samlet inn hele 183 449 dollar fra 1202 støttespillere. Dette til tross for at prosjektet bare trengte 75 000 dollar for å realiseres.

Billigere VR-briller finner du ikke:
Har du en 200-lapp å avse til Archos VR Glasses?

(Kilde: Ubergizmo)

annonse

Les også