Til hovedinnhold

Omsider LG Viewty Smart

Ryktene om en ny LG Viewty har svirret lenge, og nå er det omsider offisielt fra LG. Senest forrige uke var det noen som la ut informasjon om den nye mobilen på LGs blogg, men den ble raskt trukket tilbake.
Denne gangen får vi tro det er meningen at informasjonen skal ut. Ifølge Engadget er det i hvert fall LG selv som offisielt lanserer LG Viewty Smart nå.

Mange forbedringer

Så og si alle funksjoner skal være forbedret på den nye kameratelefonen. Viktigst er det kanskje at kameraet er forbedret og oppløsningen på bildene er økt fra 5 til 8 megapiksler. Det skal også være mulig å ta bilder med opptil 1600 ISO, men her gjenstår det å se hvor mye bildestøy det blir.
WVGA-skjermen har ellers høyere oppløsning enn den originale Viewty, og telefonen kommer med LGs nye brukergrensesnitt S-Class, WiFi, 7.2 Mbps HSDPA, AGPS, 1,5 GB internminne og mulighet for microSD-minnekort opptil 32 GB.

Slank og smart

På et eller annet vis har LG klart å få alt dette inn i en mobil som er bare 12,4 mm tykk. Dermed mener Engadget at LG Viewty Smart er den mest aktuelle må-ha-mobilen på papiret om dagen. I hvert fall hvis man ser bort i fra de tradisjonelle smarttelefonene.

Viewty Smart skal komme først til Europa, allerede i mai. Det er likevel ikke kjent akkurat når den vil komme til Norge eller hva den vil koste.

Mer om
annonse