Til hovedinnhold

Vil ha video i iPod Touch

I mai begynte ryktene å svirre om at Apple ville plassere kamera i sin neste utgave av iPod Touch. Nå har de samme ryktene blusset opp igjen.

Ryktene løper

Som alltid før en forventet Apple-lansering begynner ryktene å svirre god tid i forkant. iPhone 3GS er såvidt lansert før alles øyne rettes mot iPod Touch. Lik iPhone forventes det nå at disse mediespillerne vil få integrert kamera med foto og videofunksjon når de lanseres i nye utgaver i september.
Ifølge Techcrunch sier deres asiatiske kilder at Apple har lagt inn en større ordre på små rimelige kameramoduler. Kameraene er av samme type som de har brukt i iPhone, men det forventes at disse vil plasseres i nye iPod Touch da bestillingen er massiv.

Forbedret sitt kamera

Apple har lenge fått mye kritikk for kameraene de har levert med de to første utgavene av iPhone. De har ikke hatt videofunksjon og kvalitetene på bildene har blitt heller laber. Kameraet på iPhone 3GS har derimot fått bedre kritikk og Google meldte om en økning på 400 prosent av opplastede videoer fra mobile enheter de første dagene iPhone 3GS var i salg.
Å plassere kamera i iPod Touch vil ikke være et unaturlig steg for Apple, men ifølge Techcrunch sine kilder er den nye ordren såpass massiv at det spekuleres i om Apple også vil plassere kameraer i iPod Nano. Nettsiden Macrumor har på sin side fått tak i bilder av det som angivelig skal være dekselet til nye iPod Touch. Her er det tydelig satt av plass til kamera. Så gjenstår det å se om disse bildene er ekte. Det får vi neppe svar på før i september.

Mer om
annonse