Til hovedinnhold

Dette er trolig designet til den 4 tommer store iPhonen

Slippes om noen uker, ifølge rykter.

OnLeaks/Twitter

Ryktene om at Apple skal lansere en ny 4-tommer piplet først til overflaten i desember i fjor, og siden har flere ubekreftede opplysninger dukket opp i form av blant annet bilder som angivelig viser mobilen. Nå har vi blitt servert atter ny informasjon, som trolig bidrar til å komplettere bildet.

Som Apple Insider melder har nemlig Twitter-kontoen OnLeaks publisert det som skal være skjematiske illustrasjonsbilder av den nye 4-tommers iPhone-telefonen. Bildene skal stamme fra en kilde i Apples forsyningsskjede.

Samme mål som iPhone 5S

Designet vil angivelig ligne på det vi kjenner fra iPhone 6 og 6S.
Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Bildet ser ut til å bekrefte det som tidligere har vært antatt, nemlig at telefonen, som har fått det midlertidige navnet iPhone 5SE, og blir en slags blanding av de runde kantene fra iPhone 6/6S og størrelsen til iPhone 5S.

Mobilen har ifølge illustrasjonen en lengde på 123,9 millimeter og en tykkelse på 7,6 millimeter, som er mer eller mindre nøyaktig de samme ytre målene som iPhone 5S.

Når det gjelder innmaten til iPhone 5SE har det tidligere kommet frem at den skal utstyres med den samme potente A9-brikken som sitter i de nye iPhone 6S-modellene.

2,5D-skjerm

Det har også blitt indikert at iPhone 5SE får en skjerm med såkalt 2,5D-utførelse og bue svakt ut mot kantene, samt samme fargeutvalg som iPhone 6S og iPhone 6S Plus, altså enten sølv, gull, stellargrå eller rosegull. Telefonen skal etter alt å dømme avdukes i mars og komme med enten 16 eller 64 GB lagringsplass.

Ingenting er imidlertid offisielt bekreftet av Apple, så ingen opplysninger må enn så lenge aksepteres ukritisk.

Kineserne har også mobilnyheter på gang: Xiaomi har nå kunngjort sitt nyeste flaggskip Mi5 »

annonse