Til hovedinnhold

De beste SMS-aboene

Nordmenn sendte nærmere 5,8 milliarder SMS i 2007, og både foreldre, besteforeldre og ungdom knaster avgårde meldinger i høyt tempo.
Store forskjeller
Ikke alle er like kjappe som Sonja Kristiansen, Stavanger-jenta som forrige helg vant det første NM i SMS-knasting, men nordmenn sender i gjennomsnitt hele 1.136 meldinger i året. Det er likevel store forskjeller individuelt, for noen sender flere tusen meldinger i måneden, mens andre har et SMS-forbruk langt under 1.000 meldinger i året.
- Vi har over 3.000 kunder som sender mer enn 3.000 SMS per måned og 30 kunder som sender mer enn 10.000 SMS per måned, sier leder Tor-Arne Fosser i Djuice i en pressemelding.
400 SMS i uka
Vi har lagt våre beregninger på et litt mer edruelig nivå, men fortsatt godt over hva hvermannsen sender. Med utgangspunkt i vår tjeneste Ringepriser, har vi laget en profil for de svært SMS-glade som sender rundt 400 meldinger i uken. Da har vi også lagt til grunn at du ringer lite og bruker lite datatrafikk. Du finner hele profilen og listen over priser her, og kan også legge inn ditt eget forbruk for å finne hvilket abonnement som passer best for deg.
For disse storbrukerne er det Netcom-abonnementet Mewe 200 som kommer ut på topp med en månedspris på 260 kroner. Deretter kommer Telenor-abonnementet Djuice Zero med 307 kroner i måneden, Netcom Freetex med en månedspris på 343 kroner havner på tredjeplass, Djuice Nonstop tar fjerdeplassen med 351 kroner og på femteplass finner vi Mewe 400 med blanke 400 kroner i månedskostnad. Du kan se alle abonnementene i faktaboksen til høyre for mer informasjon.
Sjekk selv, få billigere regning
Har du valgt riktig feil abonnement ligger prisene per måned rundt 1.400 kroner, et hav av forskjell med andre ord. Du kan se hele listen fra topp til bunn her.
Surfer du i tillegg på mobilen blir bildet ganske annerledes, og andre abonnement seiler opp som billigere. Mobilen.no anbefaler å sjekke ut ditt eget forbruk før du bestemmer deg for hvilket abonnement som er riktig for deg, enten via vår tjeneste Ringepriser eller Telepriser fra Post- og teletilsynet.

Mer om
annonse