Tek.no

Nyhet

Acers nye bærbare er både syltynn og lekker

Den nye «Aspire S 13»-modellen har fått norsk pris.

Acer
26 Apr 2016 08:00
annonse

I forbindelse med sitt nylig avholdte pressearrangement i New York har den taiwanske PC-produsenten Acer nå avduket en ny modell i sin kjente Aspire-serie av bærbare PC-er. Modellen heter Aspire S 13 og er en både tynn og lekker sak i den såkalte «Ultrabook»-klassen.

Ifølge Acer selv er maskinen rettet mot de designbevisste forbrukerne. I den forbindelse har PC-en både aluminiumsinnpakning, såkalt «nano-mønster» på dekselet og diamantkuttede kanter.

13-timers batteritid

I tillegg er den også relativt lett og tynn, med en vekt på 1,3 kilogram og en livvidde på respektable 14,5 millimeter.

Maskinen har altså en skjerm på 13,3 tommer med full HD-oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Den kan utstyres med Skylake-prosessorer fra Intel av både i3-, i5- og i7-typen, opptil 8 GB minne og en SSD på opptil 512 GB. Batteritiden skal ligge på 13 timer, noe som slettes ikke er så verst.

Acer Aspire S 13.

Acer

6890 kroner i Norge

PC-en kan ellers leveres med berøringsskjerm om du foretrekker det, og denne kommer i så fall med støtte for ti berøringspunkter. Tilkoblingsmulighetene omfatter 802.11ac Wi-Fi, USB Type-C med støtte for USB 3.1 og PC-en har også en vanlig USB 3.0-port.

annonse

Fargealternativene er «perlehvit» og «obsidian-sort», og maskinen kommer med baklyst tastatur med to lysnivåer. Acer Aspire S 13 vil bli tilgjengelig i Europa denne måneden, og den norske startprisen ligger på 6890 kroner. Under kan du se en reklamevideo for produktet.

Her er et annet spenstig Acer-produkt: Dette skal være verdens første hybrid-PC med vannkjøling »

(Kilde: Pressemelding)

Les også
«Switch Alpha 12» skal være verdens første i sitt slag
Les også
Acer Predator XB321HK
Les også
Acer Revo Build M1-601
annonse

Les også