Tek.no

Nyhet

Nå lar Google brukere designe egne telefonomslag til Nexus-telefoner

Telefonen blir kanskje ikke pen, men unik!

Google
16 Apr 2016 17:36

Det finnes riktignok et stort utvalg av omslag og annet tilbehør som lar deg sette ditt eget særpreg på mobilen, men nå har Google tatt den individuelle tilpasningen til et nytt nivå.

På den offisielle Android-bloggen kunngjør nemlig selskapet sitt nye «Live Case»-konsept, som setter brukere i stand til å skreddersy telefonomslaget helt etter egne preferanser.

Last opp egne bilder

Tjenesten, som foreløpig bare er tilgjengelig for amerikanere, fungerer ved at man laster opp egne bilder for å få disse trykket på omslaget. I konfigureringsverktøyet kan bildet flyttes fritt over omslaget for å få motivet på riktig sted, og man kan både zoome inn og ut og rotere bildet på dekselet.

På denne måten kan man løpende se hvordan det hele vil bli seende ut. Det neste steget i designprosessen er å velge mellom ulike mønstre og design som lar deg manipulere bildet på ulike måter, for eksempel dele det inn i striper eller trekantmønstre.

Slik ser konfigureringsverktøyet ut.
Google

Kun for Nexus, kun for amerikanere

Man kan også velge mellom ulike farger. Til slutt har man mulighet til å velge matt eller glossy overflate, og så er det bare å sende sitt egendesignede deksel inn til bestilling hos Google. I tillegg til å velge bilder til å pryde dekslene kan man også bruke stedsmotiver via Google Maps.

Dekslene koster 35 dollar per stykk, og det er verdt å merke seg at tjenesten kun gjelder for Googles egne Nexus-modeller, nærmere bestemt Nexus 5X, Nexus 6 og Nexus 6P. Om du vil prøve deg er bare å ta en titt på Live Case-tjenesten selv, men merk at hele tjenesten hvor du kan designe din egen modell er forbeholdt amerikanere.

Googles nye mobiloperativsystem er på vei: Vi har tatt en tidlig titt på Android N »

(Via The Next Web)

Les også
Nå kan du se resultatet av Googles enorme kart-oppdatering
Les også
– Android 6 er fantastisk, utrullingen er en fadese
Les også
– Google ønsker «Apple-lignende» kontroll over mobilene sine
annonse

Les også