Til hovedinnhold

Huawei har lansert en fancy Porsche-smartklokke

Men den nye Huawei Watch 2-varianten koster flesk.

Huawei

Designselskapet Studio F. A. Porsche, som eies av den kjente bilprodusenten Porsche, har jobbet med flere ulike teknologiprodukter den siste tiden, og nå er turen kommet til en ny smarktlokke. Det melder blant andre 9to5google.

En Porsche Design-utgave av Huawei Watch 2 har nemlig nå blitt lansert i Europa og retter seg altså mot de design- og stilbevisste.

Den nye smartklokken byr blant annet på en keramisk speedometer-ramme, spesiallagde Porsche-urskiver og reimer laget av plast og lær som skal være ekstra skånsomme mot huden. Den har også DLC-overflate (diamond-like carbon), som skal gjøre klokkehuset ekstra slitesterkt.

Kostbare saker

Av øvrige spesifikasjoner smartklokken mer eller mindre lik den vanlige Huawei Watch 2-versjonen, som vi for øvrig tok en titt på i mars. Den har en oppløsning på 390 x 390 piksler, 4 GB lagring og 512 MB minne. GPS, gyroskop, kompass, akselerometer, pulsmåler og NFC er også på plass.

Klokken har IP68-sertifisering, som betyr at den er støvtett og tåler nedsenking i halvannen meters vann i en halvtime.

Den nye Huawei Watch-utgaven er tilgjengelig på det europeiske markedet i disse dager til en pris på 795 euro. Dette tilsvarer cirka 7400 kroner, så det er med andre ord ingen billig smartklokke vi snakker om. Den vanlige versjonen av Huawei Watch 2 koster til sammenligning rundt 3000 kroner i Norge. Hvorvidt designendringene vil være verdt prisen får være opptil enhver å avgjøre.

Huawei skal lansere ny utgave av sin Honor 9: Den får mer minne og lagringsplass »

annonse