Nyhet

Her er en bærbar PC som skiller seg ut

Den norske nettbutikken og PC-produsenten Multicom har gitt designeren Cecilie Grut i oppdrag å designe en serie med bilder som kan trykkes på lokket til bærbare datamaskiner.

For den ivrige fotograf eller firma er det også mulig å få sitt eget bilde på lokket, eller kanskje en firmalogo. Maskinen har fått navnet Xishan W252, og har en Intel Core i5-prosessor, matt 15,6-tommers skjerm med 1600 x 900 piksler. Resten av innholdet er mer eller mindre valgfritt.

Om du foretrekker et flagg er det også mulig

– Vi er veldig stolte av å lansere denne serien, som vi mener er helt unike, sier daglig leder i Multicom, Tron Atle Løvig. Maskinene produseres i østen, og det er også mulig å få ditt eget design eller f.eks med firmalogo. Maskinen heter Xishan W252, og har en kraftig Intel Core i5 prosessor, matt 15.6” HD+ skjerm 1600x900 og valgfritt innhold.

– Designene er inspirert av den industrielle norske trenden kombinert med elementer som vanligvis ikke hører samme. Korsetter, utdrag fra gamle franske brev, en gammel togkupé, bilder fra en nedlagt fabrikk og en industrilampe er noen av elementene jeg har brukt til disse særegne designene, sier designer Cecilie Grut.

(Kilde: Multicom)

Les også
Multicom.no og PS.no slås sammen
Les også
Bærbare fargeklatter fra Sony
Les også
Dette er Intels Ultrabook
Les også
Dell XPS 15
Les også
Laptop lar deg skreddersy tastaturet
Les også
Denne PC-en har innebygd projektor
Les også
Brett laptopen om til et nettbrett
Les også
De beste bærbare spill-PC-ene
Les også
Disse bærbare PC-ene anbefaler vi
Les også
Lenovo X1
Les også
Putter datamaskinen inn i skjermen
Les også
Hissige bærbare spillmaskiner
Les også
Multicom Xishan W150: Multicom Xishan W150
Les også
Bærbar med kurver til å dø for
Les også
En lekker Lamborghini
annonse