Til hovedinnhold

GoPro Hero6 får trolig en svært etterlengtet egenskap

Det tyder lekket bilde av innpakningen på.

Den foreløpig seneste modellen i GoPros kjente actionkameraserie, Hero5, var definitivt et godt produkt. En av skuffelsene var likevel at kameraet ikke tilbød 4K-oppløsning i mer enn 30 bilder per sekund, en egenskap vi nå finner i flere andre actionkameraer. Det skal visst endre seg neste gang.

Nettstedet Photo Rumors har nemlig fått tilsendt et bilde av det som skal være innpakningen til det kommende GoPro Hero6-kameraret. Ifølge bildet vil kameraet endelig få støtte for 4K-oppløsning i 60 bilder per sekund.

Dette skal være innpakningen til GoPro Hero6, som avslører en viktig detalj om kameraet.

Skal trolig avdukes snart

Bildet av innpakningen ser autentisk nok ut, og ifølge Photo Rumors er det ventet at det nye Hero6-kameraet skal kunngjøres offisielt den 28. september, som ikke gjør det usannsynlig at innpakningen har blitt lekket.

GoPro har dessuten allerede bekreftet at det nye kameraet kommer i år, noe som skjedde i en tale til investorer i februar i år.

– Ja, vi kan bekrefte at det vil komme nye kameraer og nytt tilbehør i løpet av året, og det nye kameraet vil være Hero6. Men vi kommer ikke til å dele informasjon om tidspunkter eller andre detaljer rundt lanseringen av disse produktene, sa GoPro-sjefen Nick Woodman den gang.

Når det gjelder akkurat hva GoPro har på gang, utover det at den mest sannsynlig får 4K-oppløsning i 60 bilder per sekund, er dette altså ennå uvisst. Selskapet har imidlertid gitt noen signaler om hvor de ønsker seg. På CES-messen i år snakket Woodman mye om VR og at de har en visjon om et kamera som kan ta opp sfæriske videoer, som Engadget meldte.

Er du mer interesset i 360-graderskameraer? Med dette 360-graderskameraet til mobilen kan du lage heftige «Matrix-effekter»

annonse