Til hovedinnhold
NyhetPrada by LG 3.0

Her er Prada-mobilen

Vi har fått inn LGs nye designmobil til test.

Telefonen har støtte for NFC – det vil si at du kan overføre blant annet kontakter, notater eller linker til nettsider ved å la telefonen berøre en annen telefon med NFC. Med NFC er telefonen også forberedt for fremtidige betalingsløsninger.

LG har laget mobiltelefoner for Prada før, men til tross for stilig design var den forrige modellen skjemmet av en dårlig brukeropplevelse.

Vi har nå fått inn LGs nyeste telefon med Prada-logo, Prada by LG 3.0. Og denne gangen er brukeropplevelsen langt bedre, samtidig som telefonen har fått ganske gode tekniske spesifikasjoner. Her er det både tokjerneprosessor og en 4,3-tommers "Nova"-skjerm med imponerende lysstyrke på hele 800 nits. Samme type skjerm ble brukt i LG Optimus Black, men lysstyrken er faktisk økt med 100 nits i forhold til den modellen.

Det gjenstår fortsatt mye å teste, før vi kan komme med noen endelig konklusjon og en eventuell kjøpsanbefaling, men etter å ha brukt telefonen en helg sitter vi igjen med et ganske positivt førsteinntrykk.

Lekker design

Hva som er god eller dårlig design, er selvfølgelig smak og behag. Men de fleste vi har vist telefonen til synes telefonen er pen å se på. Vi tror telefonen vil falle i smak både hos designbevisste kvinner og menn. Telefonen er hovedsakelig svart, og baksiden er laget i svart plast med en tekstur som skal ligne en spesiell type skinn, Saffiano, som ofte brukes av Prada.

USB-kontakten er dekket av et skyvedeksel i metall. Knappen til venstre er av/på-knappen, den til høyre brukes for å aktivere front- eller bakkameraet. (Foto: LG)

Rammen rundt telefonen er i metall, og telefonen har en stilren og minimalistisk design. Den virker solid, og vi setter umiddelbart pris på detaljer som at det er brukt et metallskyvedeksel foran Micro-USB-inngangen, i stedet for de billige plastdekslene som mange av konkurrentene er belemret med.

Prada-designet Android

Prada-designen går lenger enn bare det ytre. Selv brukergrensesnittet har sin egen unike design. Alle menyer, knapper og ikoner er i svart hvitt – med unntak av noen av Googles egne apper og apper du selv har installert. Alle disse appene samles imidlertid i en egen mappe helt nederst, så du ikke ødelegger det svart/hvite helhetsinntrykket.

Fra venstre mot høyre: Startskjermen, appskjermen og kalenderen. Det meste er holdt i svart/hvitt, med unntak av når du befinner deg inne i enkelte apper.

Etter å ha brukt telefonen et par dager, synes vi brukergrensesnittet fungerer veldig bra. Mange av appene og funksjonene på telefonen er de samme som vi kjenner fra andre Android-telefoner, men ofte modifisert så de passer inn i Prada-designen.

Vi kommer tilbake med en grundig test av telefonen om ikke lenge.

Imens kan du lese mer om telefonen og se video av den her.

annonse