Tek.no

Nyhet

Fikk du med gårsdagens beste aprilspøker?

Her er våre favoritter.

2 Apr 2012 11:29

De beste spøkene

Våren er endelig her, og ble innledet i går av nok en 1. april full av vitser, lurerier og spøker. Her i Tek-nettverket feiret vi dagen ved å lure så mange av dere som mulig med lagringsavgiften staten skal innføre. Heldigvis var vi ikke de eneste som prøvde å være morsomme, og nettsider over alt var fulle i går av nyhetssaker man måtte ta med en god klype salt.

Her er noen av våre favoritter:

Google Maps blir portert til Nintendo 8-bit

Mange av de største IT-selskapene har begynt å virkelig ta av når 1. april gjør sin ankomst. I år presterte Google å lage en hel haug av aprilspøker, den ene morsommere enn den andre. Den aller morsomste i våre øyne var Googles nye versjon av Google Maps, portert til den eldgamle spillkonsollen fra Nintendo.

– Her på Google tilbyr vi produkter til alt fra datamaskiner, telefoner, nettbrett og TV-er , men vi har lenge oversett et av de mest populære datasystemene som noen gang har blitt solgt. Derfor er det en glede å presentere Google Maps, 8-bits-versjon, til Nintendo NES.

Det hele er pakket inn med strålende 8-bits grafikk og musikk, og lydeffektene når de zoomer inn på kartene var prikken over i-en for vår del.

Gmail Tap

Google-utviklerne har visst irritert seg lenge over hvor små skjermer en vanlig smartmobil har. Derfor allierte de seg med en av etterkommerne til skaperen av morsekoden, og satte i gang med å lage Gmail Tap, morsetekstning på mobilen.

– Alt du trenger er en strek og et punkt for å kunne ha en samtale med hele verden.

02s supertelefon

Det britiske teleselskapet 02 lanserte nylig et nytt abonnement kalt On & On for de som elsker å bruke telefonene sine mye. Det ikke mange visste var at de også lanserte en telefon perfekt egnet for mange, mange, mange timer med bruk. Telefonen heter O2 On & On smartphone, og kan skilte med spesifikasjoner som 1,2 GHz-prosessor, 3,5-tommers LCD-skjerm og et 8-megapiksels kamera. Men hva er den virkelige nyheten? Et batteri holder mobilen levende i 92 timer standby, eller hele 1000 timer taletid. Virkelig perfekt for den moderne mobilbrukeren.

Sony Vaio Q

Sony har skjønt at folk vil ha små ting, og mange trodde kanskje Vaio-maskinene deres allerede er tynne og bærbare nok. Så feil kunne vi ta. I går annonserte de nemlig Sony Vaio Q, en liten bærbar maskin på størrelse med en tier.

Som om det ikke var nok med en liten formfaktor, har den lille maskinen ganske imponerende spesifikasjoner. Her skryter de av alt fra en i9-prosessor fra Intel (nei, ikke i7.), 8 GB minne, to SSD-er på 128 GB i Raid 0, et AMD Radeon HD 6650M-skjermkort og en 3D-skjerm på 0,75 tommer.

Se hele videoen under, og kos deg:

Gå videre til neste side for enda et par gode aprilspøker.