Nyhet

Samsung hinter om noen av funksjonene i Galaxy S5

Avslørte nye ikoner i en twitteroppdatering.

Samsung har avslørt noen hittil ukjente funksjoner i det som forventes å være selskapets nye flaggskip, Samsung Galaxy S5.

For svært kort tid siden, den 11. februar, dukket det opp et bilde på produsentens Twitter-konto. På bildet ser vi ni ikoner inndelt i fem fargekoder, og mange mener de representerer om basisfunksjoner i den nye mobilen.

Snarveisikoner inn til appene?

I den blå fargeseksjonen finner vi "Hastighet", "Nysgjerrighet" og "Sikkerhet", mens vi i den grønne finner "Trening", "Stil" og "Utendørs", altså en bunke helseapper. I tillegg finner vi et rødt ikon for "Livet", et oransje ikon for "Sosial" og et lilla et for "Underholdning". Alle ikonene er for øvrig opphøyd med et lite 5-tall, men vi får gå ut ifra at dette heller signaliserer at det er Galaxy S5 vi snakker om, og ikke at ytelsen i hver app er opphøyd med 5.

Slik så bildet fra pressemeldingen ut.Foto: Samsung/Twitter

Det kan altså se ut som om Samsung vil la deg styre det meste fra en enkel startskjerm, der blant annet helse og sikkerhet blir nye fokusområder.

Back to basic

Dette trekket kan være et ledd i en slags "back to basic"-politikk fra Samsungs side. En slik tendens vil nok også merkes i utformingen av selve telefonen, ettersom Samsung har fått litt kritikk for å ikke endre designet mellom Galaxy S3 og Galaxy S4 i noen særlig grad.

Hva resultatet faktisk blir får vi imidlertid se på Mobile World Congress (MWC) i Barcelona. Showet går av stabelen 24. februar, så frem til da er det bare å vente i spenning.

Får du ikke nok av Samsung?
Isåfall burde du sjekke ut dette Samsung Galaxy S5-konseptet! »

(Kilde: Samsung/Twitter via Engadget)

annonse