Tek.no

Nyhet

Fem sexy apps du (kanskje) må ha

Alt du trenger for å sprite opp sexlivet. Og enda litt til.

iStock Photo

Appmarkedet har eksplodert de siste årene, og i disse dager er det mulig å få tak i en app til det meste. De fleste appene som blir lastet ned er i spillkategorien, men under har vi samlet et knippe sexy apps du kanskje vil synes er nyttige å ha:

Dirty Game - Truth or Dare

Du er på et vorspiel og stemningen er litt kjip. Noen foreslår at dere skal kjøre i gang en drikkelek for å få opp stemningen, men ettersom «bussturen» og «flasketuten-peker-på» er så 1995, drar du fram denne appen: «Nødt eller Sannhet- The Dirty Edition».

Enkelt forklart er «Nødt eller Sannhet» et spill der deltakerne blir enten utfordret til å utføre en oppgave, eller fortelle en hemmelighet. Denne versjonen er helt lik, bare at utfordringer som «styrt ølen» er byttet ut med «ta på bind for øynene og kast kron eller mynt. Hver gang du får krone, så må du ta av deg et klesplagg».

Gøy dersom du liker alle på vorspielet, ikke så morsom på bestefars 80-årsdag.

Sexulator - En sexkalkulator og kalender

Har du proklamert deg selv som kompisgjenges Don Juan, men ingen virkelig tror deg? Da har vi appen for deg.

«Sexulator» hjelper deg nemlig å holde oversikt over hvor ofte du «får deg noe».

Med «Sexulator» kan du enkelt legge inn et tegn i kalenderen som viser når du hadde med deg en dame hjem sist og hva kveldens resultat ble (hjerte=sex, lepper=kline,O=oral og så videre). Da har du «håndfast» bevis til gutta om du får skeptiske blikk når månedens erobringer skal oppsummeres.

På den annen side er det jo ingenting som hindrer deg fra å putte inn så mange tegn som mulig i kalenderen. Bare husk å ikke overdriv. Da vil neppe noen tro deg.

Appen kalkulerer også hvor seksuelt aktiv du er, så ligger du bak skjema en måned, så får bare kjøre på med mer GS (gruppesex).

iKamasutra Lite - For litt inspirasjon i hverdagen

Vil dama bare kjøre på med misjonær eller kanskje dere bare mangler litt inspirasjon til å finne på noe nytt i sengen? Da kan «iKamasutra Lite»-appen være noe for dere.

Denne flere tusen år gamle skriften om seksualitet har kommet i en handy app-versjon, og har aldri vært lettere å få tak i. Ingen flere flaue turer til bokhandelen eller biblioteket hvor damen bak kassen gir deg et dømmende blikk før hun putter boken i en pose.

I denne gratisversjonen er det 30 forskjellige stillinger som alle er organisert i forskjellige kategorier for å gjøre ting lettere. Man kan markere favorittstillinger eller notere stillinger som må prøves på sin egen «to do list».

Etter hvert som dere har jobbet dere igjennom forskjellige stillinger, kan man jo oppgradere til 7 kroners versjonen og få over 110 nye stillinger å boltre seg med.

1001+ Free Sex Facts - For deg som liker trivia

Er du alltid med på pub quiz og trenger litt hjelp med kunnskap om sex? Da kan dette være en app for deg.

Med over 1000 artige «fun facts» kan du imponere, skremme og, eventuelt, imponere gutta på jobben eller kanskje jenter på fest med ting de ikke visste om ting de egentlig ikke trenger å vite.

Ifølge appen døde blant annet den tidligere franske presidenten Felix François Faure på et bordell i 1899. Presidenten ble visstnok rammet av hjerneblødningen, kjipt nok i seg selv, men kjipest var det nok for gledespiken han hadde sex med.

Den stakkars jenta ble så stiv av skrekk at hele kroppen låste seg. Historien skal ha det til at dette gjorde at man måtte fjerne president Felix Francois penis kirurgisk fra jentas vagina.

Snakk om å få en stiv en i pipa!

Om dette er sant eller ikke vet vi er, men at det er en festlig «fun fact» kan ingen nekte for.

Sexometer Lite - For de som liker å sette seg et mål

Er du 99 prosent sikker på at du er veldig god i senga, men har aldri fått det bekreftet? Da kan denne appen være noe for deg.

Sexometeret måler bevegelse, lyder og lengden på samleiet. Etterpå gir den deg en grafisk oversikt over akten.

På denne måten kan du måle og loggføre prestasjonene dine, slik at neste gang blir det enda bedre. Øvelse gjør mester!

Eneste problemet kan være at man må stoppe forspillet for å slå på appen. Telefonen burde også ligge på sengen under akten for best effekt, så ha en unnskyldning klar dersom hun damen lurer på hvorfor du fikler med telefonen, når du burde fikle med henne.

Ikke fortell at du måler prestasjonen din, det kan virke creepy.

Les også
Åpner mobilstyrt pakketjeneste
Les også
Lærer'n din skulle bare visst...
Les også
Slik sparer du penger på apper
Les også
App-hackere i FBIs søkelys
Les også
Wordfeud kommer på nynorsk
Les også
Kom i form med Yngvar
Les også
Stor test av mobilnettlesere
Les også
Vis frem instagram-bildene dine - på magen
Les også
Android-apper for enhver smak
Les også
PlayStation 3 får dedikert YouTube-app
annonse