Nå kan du se den nye Steve Jobs-filmen

«iSteve» er tilgjengelig gratis.

Det er ikke lenge siden det ble kjent at humornettstedet Funny or Die var i ferd med å lage en humoristisk biografi om Steve Jobs. Apple-grunnleggeren, som døde i oktober 2011, kommer til live igjen i skuespilleren Justin Longs skikkelse, i filmen med det komiske navnet «iSteve».

Nå er filmen faktisk ute på nett, og alle kan se den gratis. Lengden er en spillefilm verdig, med en spilletid på 78 minutter. Ved siden av Justin Long, kan vi også se blant andre Jorge Garcia fra Lost og John Ross Bowie fra The Big Bang Theory i rollene. Regissøren er Ryan Perez.

Lengste filmen hittil

iSteve er den første filmen som tar for seg livet til den avdøde Apple-gründeren. En annen, mer «seriøs» film er også underveis, og den har Ashton Kutcher i rollen som Steve Jobs.

iSteve er videre den lengste filmen fra Funny or Die per dags dato. Funny or Die er et humoristisk videonettsted, som ble startet av Will Ferrell og Adam McKays produksjonsselskap Gary Sanchez Productions. Både selskapet og brukerne lager innholdet på siden.

– Det begynte som en idé om å lage en falsk Steve Jobs-filmtrailer, og akkurat som med flere andre vitser på skribentrommet vårt så eskalerte det raskt, fortalte iSteve-produsenten Allison Hord til New York Times tidligere.

Du kan se iSteve i sin helhet på Funny or Dies offisielle nettside.

Visste du at det lages en film om Apple-rivalen også?
Nå lager de en Google-film »

(Kilde: Apple Insider)

Les også
Apples første datamaskin solgt for rekordsum
Les også
Smarte folk har sagt mye dumt
Les også
Slik blir den nye Steve Jobs-filmen
Les også
Slik ser Steve Jobs ut på film
Les også
Steve Jobs ville lage iCar
Les også
Steve Jobs-dukken er i salg
annonse