Dette viste Samsung i London

Fullverdig PC i nettbrettformat, tre avleggere fra S4, og en slide-PC med både Android og Windows 8 var blant nyhetene.

Samsungs lanseringsfest i London bød på ni produktlanseringer. Men det meste som var nytt dreide seg om produkter med Windows brukergrensesnitt.

Ativ Q ser ut som et helt vanlig netbrett, men kjører Windows 8 Pro.Foto: Espen Irwing Swang, Amobil.no

Ingen nye mobiltelefoner, og følgelig heller ikke noen Windows-mobil. Ingen nye nettbrett med Android, og ingen produkter med Windows RT. Det var med andre ord lite å hente for den som først og fremst har fokus på mobiltelefoner.

Gamle nyheter

Nå var riktig nok både Galaxy S4 Mini, Galaxy S4 Active og Galaxy Zoom 10 blant produktene som ble presentert fra den store scenen på Earls Court.

Men Samsung hadde sendt ut pressemeldinger om disse nyhetene langt tid i forveien, så disse kom ikke som noen overraskelse.

Samsung viste imidlertid frem toppmodellen, Galaxy S4, i en rekke nye farger.

To nye kamera

De øvrige nyhetene vi fikk se var et nytt Galaxy NX-kamera, nettbrettet Ativ Tab 3, nettbrettet Ativ Q med både Windows 8 og Android 4.2.2, Ativ Book 9 Plus, Ativ Book 9 Light, Ative One 5 style (alt-i-ett-PC).

De mest spennende mobilproduktene er utvilsomt Samsung Galaxy S4 Active, og kameraet Galaxy Zoom. Active har vi skrevet om tidligere, så den lar vi ligge i denne omgang. I stedet benyttet vi anledningen til å kikke nærmere på Galaxy Zoom 10, og på det nye Windows 8-brettet Ativ Tab 3. Hvordan det opplevdes skal vi komme tilbake til.

Vi gjør oppmerksom på at Samsung betalte for reise og opphold til London.

Les også
Samsungs nye Windows-brett er tynt og lett
Les også
– LG kan lansere ny supermobil den 7. august
annonse