Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Denne dingsen skal gi deg trådløs Android Auto i bilen

Det var ikke akkurat mangel på nyheter fra CES-messen i forrige uke, men denne gikk oss hus forbi. Motorola slapp nemlig en liten dings – MA1 – som kan gi deg trådløs Android Auto i bilen din.

Du kobler den lille plastpucken inn i USB-kontakten i bilen din, der du vanligvis ville koblet til mobilen for å aktivere Android Auto, og vips vil telefonen din kunne «prate» med bilen trådløst.

Du trenger bare å pare MA1 til mobilen én gang via Bluetooth, og deretter prater de to sammen via GHz Wi-Fi hver gang du setter deg inn i bilen. Det hele skal skje automatisk og sømløst etter du har satt den opp første gang.

Motorola MA1
Motorola MA1

Få biler med trådløs Android Auto

Med tanke på at svært få bilprodusenter i dag støtter trådløs Android Auto, blant annet nyere modeller fra BMW, kan dingsen trolig havne på ønskelisten hos mange Android-brukere.

Norsk pris er foreløpig ikke kjent, men i USA er prisen satt til 90 dollar, og vil komme i salg den 30. januar. Dermed kan vi regne med en prislapp på under 1000 kroner her i Norge.

annonse