Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Apple inviterer til ny lansering, men det blir neppe en ny iPhone

«Time flies».

Skjermdump, Tek.no

I en e-post-invitasjon sendt ut til medier verden over, oss inkludert, har Apple invitert til et lanseringsarrangement den 15. september. September er vanligvis måneden Apple lanserer nye mobiltelefoner, men det er det ingen som forventer i år.

Arrangementet har fått navnet «Time Flies», og alt peker på at de vil vise frem en ny Apple Watch - nærmere bestemt Apple Watch Series 6.

Ifølge ryktebørsen er den største nyheten at klokken vil få mulighet til å overvåke oksygenopptaket i kroppen.

Mange nyheter... snart

Selv om det neppe blir noen nye iPhoner vist frem neste uke, tyder de fleste ryktene på at det blir en tettpakket høst for Apple. Det er ventet fire nye iPhone-modeller, en ny iPad, en sporingsbrikke, en mindre versjon av smarthøyttaleren HomePod og kanskje til og med et par hodetelefoner.

Apple har imidlertid varslet investorene sine om at det ikke vil komme nye iPhoner i butikken før i oktober, ikke september, slik det vanligvis er. Det er naturligvis coronaviruset som er årsaken, men det har «bare» ført til én måned utsettelse.

Vi vil naturligvis følge lanseringen på Tek neste uke. Følg med.

Apple iPhone 12 Pro
annonse