Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Nyhet

Nå er Cyberpunk 2077-mobilen avslørt fullstendig

Ganske vill redesign av OnePlus 8T.

For kort tid siden kunne vi melde om at OnePlus var i ferd med å lansere en helt spesiell telefon – en Cyberpunk 2077-designet OnePlus 8T. På det tidspunktet hadde vi imidlertid bare fått en liten smakebit av design – nå melder Pocket-lint at OnePlus har avduket hele telefonen.

Som vi kan se av bildene OnePlus postet på det kinesiske mikrobloggnettstedet Weibo er det klart at det er snakk om en ganske omfattende og litt spinnvill redesign av telefonen, med veldig tydelige Cyberpunk-inspirasjoner.

Baksiden har fått helt nye paneler, og kameradelen har sågar blitt helt fullstendig redesignet med en heldekkende glassflate fra langende til langende og Cyberpunk-grafikk. Selve baksiden er også «piksellert» og den nederste delen av telefon har en gul Cyberpunk 2077-logo med sort, futuristisk formet glass. Med gule kanter, selvfølgelig.

Kun tilgjengelig i Kina foreløpig

Se alle bildene i galleriet over.

For ordens skyld: Cyberpunk 2077 er ett av årets mest etterlengtede storspill, utviklet av det polske spillstudioet CD Projekt RED. Det var dette studioet som lagde det enormt populære spillet The Witcher 3: Wild Hunt som tok verden med storm i 2015, og dette er det første skikkelige spillet fra den kanten siden da.

Forventningene er med andre ord store, og OnePlus ønsker nok å spille på dette når de nå har fått på plass dette samarbeidet. Foreløpig er telefonen kun tilgjengelig i Kina, men om interessen er stor er det nok ikke veldig usannsynlig at telefonen blir å kjøpe også utenfor midtens rike.

Foruten designet er det selvsagt en «vanlig» OnePlus 8T som ligger i bånn her, og som vi fant ut i testen vår er dette en aldeles knakende god mobil.

Les også
OnePlus 8T: Forbedringer over hele linja fra OnePlus

Det vil være spesialdesignede Cyberpunk 2077-temaer bygget inn i telefonen, og muligens noe annet programvaresnadder OnePlus ikke har opplyst om. Det de har sendt ut bilde av er imidlertid en rekke tilbehør i Cyberpunk 2077-stil, blant annet en spesialdesignet ladeklump og et eget deksel i futuristisk design. Dette følger med i boksen.

Les også
Apple iPhone 12: iPhone 12 er trygg og dyr
annonse