Nyhet

Live Messenger for Iphone

Nettstedet Neowin har snakket med kilder nært Microsofts utviklerteam for tjenestene Bing og Live Messenger. Disse avslører at programvaregiganten i dag jobber med programvare for Iphone, og da spesifikt programvare for søketjenesten Bing, samt lynmeldingstjenesten tidligere kjent som MSN Messenger.

Det fins i dag flere alternative klienter for lynmeldingstjenesten, deriblant IM+ og Fring. Likevel kan dette bli interessant for enkelte, siden Microsoft er kjent for å fylle klienten sin med store mengder funksjonalitet. De som foretrekker enklere klienter vil kanskje styre unna.

Bada... Bing?

Microsoft satser på å slippe begge applikasjonene omkring mars 2010. Med Windows Phone konkurrerer Microsoft allerede mot Iphone OS, men iPhones store markedsandel fører til at de likevel satser hardt på plattformen. Ikke ulikt det Apple i sin tid gjorde da Ipod ble tilgjengelig også for Windows-brukere.

Vi venter spent på at Samsungs nye operativsystem Bada vokser på seg brukermasse stor nok til å fordre Microsofts oppmerksomhet. Navnevalget kan enten bli svært vanskelig eller svært lett. Det åpenbare valget er selvsagt Bada Bing...

(Kilde: Neowin.net)

Les også
Lynrask godkjenning av pornoapplikasjon
Les også
Iphone OS 3.1 er ute
Les også
Spotify godkjent for Iphone
Les også
Tomtom og ny Facebook til Iphone
annonse