Til hovedinnhold

Flipper WiFi-burgere

Det er en gylden regel som sier at du aldri bør innta mat eller drikke når du er i nærheten av din PC. Når du en sjelden gang velger å ignorere denne lille regelen, går det ofte galt.

Men finnes det også steder hvor slike kombinasjoner ikke blir sett på med strenge øyne? Ja, på svenske McDonalds-restauranter.

I hurtigmatens navn har nå restaurantkjeden besluttet at alle Sveriges McDonalds-restauranter, 230 i tallet, skal utstyres med WiFi-tilgang. Tilbudet skal stå klart innen et halvt år, og er et samarbeid mellom matkjeden og tjenestetilbyderen The Cloud.

Det er imidlertid ikke bare å valse inn med den bærbare eller mobilen og begynne å surfe. For det første må du bestille noe for å få tilgang til det trådløse nettet. For det andre må du også betale for den tiden du ønsker å surfe fra restauranten.

- For oss handler det ikke bare om selve oppkoblingen, men også om innholdet. Derfor vil vi ha en partner som har mulighet til å levere attraktive tjenester. Skype er et eksempel på en slik tjeneste, og jeg er sikker på at det kommer mange flere. The Clouds operatørsnøytrale stilling gjør det lettere å lansere gode tjenester i nettet, sier McDonalds IT-sjef Anders Larsson-Apelgren i en pressemelding.

Sverige er forøvrig ikke det første landet som har fått Wi-Fi på sine McDonalds-restauranter. I USA har allerede sultne amerikanske McDonalds-kunder hatt det samme tilbudet en god stund.

(Kilder: Mobil)

Les også
Spår WiFi-revolusjon
Les også
Vil forby åpent Wi-Fi
Les også
WiMAX i danske byer
annonse