Tek.no

Nyhet

Firefox 3.0 har 700 feil

Arsæll Benediktsson
19 Nov 2007 09:15

Ifølge Computerworld blir kun 20 prosent av rundt 700 feil i Firefox 3.0 rettet når den endelige utgaven av den nye nettleserversjonen slippes neste år.

Poenget skal visstnok være at Mozilla er såpass ivrige på å unngå ytterligere forsinkelser, at utviklerne ikke rekker å fikse alle feilene.

Asa Dotzler fra Mozilla skriver derimot i sin blogg at dette er en fullstendig feiltolkning. Riktignok bekrefter Dotzler at utviklerne allerede har fikset rundt 11 000 feil, og at det nå gjenstår å fikse rundt 700. Utviklerne diskuterer nå hvordan alle feilene bør behandles - ikke alle er like kritiske, sier Dotzler.

Last ned

Slippkandidaten til Firefox 3.0 Beta 1

ble gjort tilgjengelig

for en uke siden.

Riktignok ble nedlastingsmuligheten stoppet via HTTP - den ble senere kun tilgjengelig via FTP. Årsaken er at pågangen ble for stor, pluss at mange brukere ikke er klar over at dette er en testversjon som fortsatt ikke er stabil - les mer.

Det blir trolig sluppet én eller to betaversjoner i tillegg før den endelige utgaven. Firefox 3.0 er dermed forsinket med rundt tre måneder i forhold til den opprinnelige planen.

(Kilde: Betanews)

Les også
Firefox 3.0 Beta 2 ute
Les også
Snart duket for Firefox-oppdatering
Les også
Firefox 3.0 Beta 1 klar
Les også
Firefox 3.0 Beta klar
Les også
Firefox 3 Alpha 8 klar
Les også
Firefox 3.0 beta snart klar
Les også
Firefox 3 Beta forsinket
Les også
Firefox 3 Alpha 6 er klar
Les også
Mer om Firefox 3.0
annonse

Les også