Tek.no

Nyhet

Telenor lanserer mobilt nettalbum

3 Juli 2009 17:00

Telenor lanserer nå en helt ny tjeneste kalt Online Album. Tjenesten gjør at det ikke lenger gjør noe om du mister mobilen med alle de verdifulle sommerbildene på sjøen eller nedi en iskald øl. Bildene du tok med telefonen er nemlig trygt lagret hos Telenor, og kan hentes ned igjen når som helst.

Ifølge Telenors informasjonssjef Anders Krokan, er Telenor den eneste operatøren som hittil kan tilby en liknende tjeneste.

Den siste tiden har 200 testpersoner prøvd ut tjenesten, som nå lanseres fullt.

19 kroner i måneden

Tjenesten koster 19 kroner i måneden. For den prisen kan du laste opp så mange bilder og videosnutter du vil til Telenors album. Innbakt i månedsprisen ligger også prisen for å sende bildene over mobilnettet.

"Så mange bilder og videosnutter du vil", er imidlertid en sannhet med modifikasjoner. Du har nemlig 1 GB lagringsplass til disposisjon.

For å kunne bruke tjenesten må du laste ned en applikasjon til telefonen din. Applikasjonen har samme navn som tjenesten, og installasjonen har filtypen .jar. Det vil si at de fleste nye mobiltelefoner har støtte for programmet. Foreløpig finnes det ingen versjon til Windows Mobile, men Krokan lover at dette vil komme om kort tid.

Etter at bilder eller videoer er lastet opp, kan du gå inn på dine kundesider hos Telenor og administrere bildene og laste de ned til PC-en din om du ønsker det.

For å starte tjenesten, sender du en SMS med kodeord ALBUM til 2244. Vil du av karusellen, sender du STOPP ALBUM til 2244.

Du kan lese mer om tjenesten på Telenors egne nettsider.

Les også
Send gratis SMS og få gratistilbud
Les også
I dag blir Mobilsvar dyrere
Les også
Telenor forbedrer Tvilling-SIM
Les også
Surf for 10 kroner dagen hos Telenor
annonse

Les også