Tek.no

Nyhet

Dette er september-mobilene

Samsungs nye flaggskip slippes denne måneden.

Montasje, Tek.no
7 Sept 2017 06:00

Høsten nærmer seg med stormskritt og det pleier å være en spennende årstid for alle mobilinteresserte. Men det er stille før stormen, for denne måneden er det veldig få mobiler som slippes, selv om vi kommer til å se mange nye og spennende modeller.

Apple legger alltid iPhone-lanseringen sin i september, og 2017 er intet unntak. Apple-lanseringen begynner førstkommende tirsdag, og det er ventet flere nye modeller. De kommer neppe i salg i september, men neste måned er nok nye iPhone-modeller å finne i listen vår.

Men Apple-lanseringen pleier å skape mye furore i mobilmarkedet, og de andre store aktørene prøver å posisjonere seg for å ikke la Apple få all oppmerksomheten.

I år har det vært overraskende stille fra de fleste mobilprodusentene, bortsett fra Samsung. Men allerede neste måned ser det ut til å bli virkelig hard kamp om beinet.

Her er mobilene som kommer i butikk i september

Følg med på disse i september

Det er altså veldig få mobiler som slippes i september, men på IFA-messen i forrige uke fikk vi prøvd en rekke modeller som snart er klar for norske butikkhyller. I tillegg lanserer både Apple og Xiaomi nye modeller neste uke som kan ha enorm betydning for resten av mobilmarkedet.

I tillegg bør du lese sniktittene våre på mobilene vi fikk prøve på IFA:

Les også
Du kan få utrolig mange andre dingser for prisen av en iPhone X
annonse

Les også