Til hovedinnhold

Acers nye alt-i-ett-maskin er syltynn og skikkelig lekker

Aspire S24 er deres spinkleste noensinne – og den kommer med trådløs mobillading.

Det er en stund siden det har kommet noen nyheter om Acers Aspire-modeller, men med den store IFA-messen for døren har selskapet nå omsider avduket en ny modell. Den heter Aspire S24 og er ganske så innbydende både på innsiden og utsiden.

Aspire S4 har en skjerm på 24 tommer, eller 23,8 tommer for å være helt presis, og Acer sier at PC-en er en aller tynneste alt-i-ett-modellen i deres kolleksjon. Med en profil på bare 5,97 millimeter er den helt klart smal om midjen.

Acer

Veldig smale rammer

I tillegg er skjermen også såkalt rammeløs, som i dette tilfellet betyr at rammene har en tykkelse på «usynlige» 2,7 millimeter på sidene og øverst. Dermed dekker skjermen utvilsomt en svært stor del av arealet.

Acer

Skjermen har et IPS-panel og full HD-oppløsning. Av øvrige spesifikasjoner kan maskinen utstyres med Intel Core i7- eller i5-prosessorer av den nyeste, åttende generasjonen og lagringsløsning bestående av en SSD på 256 GB og harddisk på opptil 2 TB. Det er uvisst hvor mye minne den leveres med.

En nevneverdig egenskap ved maskinen er at den kommer med støtte for trådløs lading av mobilen din via Qi-teknologien som er bygget inn i foten. Dermed kan du altså legge fra deg mobilen på flaten under skjermen for å lade mobilen mens du bruker PC-en.

Kommer i desember

Av øvrige egenskaper kan skjermen tiltes opptil 30 grader, og den kommer også med diverse teknologi som skal hindre både det slitsomme blå lyset og plagsom flimring. Solid lyd i form av Dolby Audio Premium og egen basshøyttaler er også på plass.

Acer Aspire S4 skal bli tilgjengelig i Europa i desember i år, og den norske startprisen er oppgitt til 10 495 kroner. Øverst kan du en reklamefilm for PC-en som Acer slapp i forbindelse med IFA-messen.

Mer bruk for bærbar? Dell har sluppet ny utgave av sin lekre XPS 13 »

annonse