Nyhet

iPad-versjon av WiMP lansert i dag

Den norske musikkstreamingstjenesten WiMP har tatt steget fra PC og mobil til nettbrett. Fra og med i dag får iPad-brukere tilgang til en egen versjon som er tilpasset skjermen, og som har enda større redaksjonelt fokus enn mobilversjonen.

Tidligere hadde du bare tilgang til den WiMP-versjonen som var beregnet på iPhone.

- WiMP for iPad har fokus på å gi en ny brukeropplevelse med det beste fra PC-versjonen og mobilversjonen. iPad er en spennende plattform, som egner seg svært godt til å inspirere brukere til å utforske nye musikk i en avslappet situasjon som i sofaen, i hagen eller når du er på reise. Det redaksjonelle innholdet, lage spillelister og offline-modus når man er på farten er også med i iPad-versjonen, sier WiMP-sjef Per Einar Dybvik.

iPad-versjonen av WiMP inneholder hele musikkbiblioteket, med over ti millioner låter, samt hele det redaksjonelle utvalget med spillelister, albumlister og søk.

Konkurrenten Spotify har foreløpig ikke en egen iPad-versjon, og slik sett får WiMP nå et lite fortrinn i Skandinavia. Den norske musikktjenesten melder at de nå har over 200 000 betalende kunder i fire land.

Her finner du WiMP til iPad i Apple App Store

Når det gjelder mobilversjonen av WiMP kom den først på Android-plattformen, og deretter som iPhone-versjon en stund senere. Denne gang får Apples nettbrett iPad-versjon tidligere enn en tilsvarende versjon er tilgjengelig for Android Honeycomb-nettbrett.

LES OGSÅ: De 10 beste norske appene til iPhone og Android

Les også
App gjør deg klar til laksefisket
Les også
Spotify for mobilen får flere muligheter
Les også
Fotball-stjerne lanserer iPhone-app
Les også
- Er ikke iPhone vs. Android
annonse