Tek.no

Nyhet

Nokias nye business-mobil?

Iris Andersson
10 Sept 2007 13:31

Bilder av det som kan være en ny forretningsmobil fra Nokia har dukket opp hos uberphones.com. Bildet avslører en slank mobil i Nokias E-familie.

Les også:

Test: Nokia E65
Test: Nokia E90
Business-telefon: Hva trenger jeg?

Nye knapper
Den nye mobilen kjører på operativsystemet Symbian 60, versjon 3 feature pack 1. E51 byr på GSM, Edge, 3G, HSDPA og WiFi-tilkobling. I tillegg har mobilen en QVGA-skjerm (som viser 320 x 240 punkter). 
Som vi ser på bildet, har Nokia byttet ut meny-ikonet som tidligere lignet et yin-yangsymbol. Dette ikonet ligner nå et hus (for "home" eller startmeny). Andre ikoner viser kalender, kontakter og meldinger. Vi ser også at mobilen har et talltastatur og en "slett"-knapp under navigeringstasten på midten.

Bedre nettleser

Symbian 60 versjon 3 Feature Pack 1 byr på nye funksjoner som stereolyd over Bluetooth (A2DP og AVRCP), H.264-videodekoder og en nyere utgave av S60-nettleseren.
Denne modellen er selvsagt ikke lansert ennå, og derfor får vi ingen uttalelse fra Nokia om verken pris eller tilgjengelighet i Norge. I det øyeblikket denne blir offisielt lansert, kan du lese om dette på mobilen.no.

annonse

Les også