Tek.no

Nyhet Denne gir deg skikkelig enkel backup

Denne gir deg skikkelig enkel sikkerhetskopiering

Den eksterne disken Clickfree C6 EASY Imaging er lansert

12 Juli 2011 05:30

Med Clickfree C6 EASY Imaging blir det veldig enkelt å ta sikkerhetskopi av en hel PC, inkludert systemfiler, eventuelt deler av dem. Denne eksterne harddisken støtter Windows XP, Vista og Windows 7.

Det er bare å koble enheten til en PC, og sikkerhetskopieringen starter automatisk, heter det i en pressemelding fra produsenten.

Enheten deler data fra en PC i flere kategorier, slik som personlige filer, programmer og operativsystemet. Dermed kan brukeren eventuelt velge hvilken del av PC som skal gjenopprettes, i tilfelle diskhavari. Dette bestemmer brukeren selv ved konfigurering.

Denne eksterne disken kan også ta kopi av data fra flere PC-er, så lenge det er plass på disken. Prosessen krever 100 MB ledig lagringsplass på PC-en som kopieres.

Clickfree C6 EASY Imaging er foreløpig kun tilgjengelig i USA og Canada. Det er uklart om eller når produktet blir tilgjengelig i Norge. Prisen skal ligge på 140 USD (500 GB), 180 USD (1 TB) for portabel versjon, og 150 USD (1 TB) og 180 USD (2 TB) for stasjonær versjon.

(Kilde: Engadget)

Les også
Harddisk med innebygd sikkerhet
Les også
Sett harddisken i lomma
annonse

Les også