Nyhet

Her er hodesettene du skal ønske deg

Disse fyller ørene med godlyd når du spiller eller bruker dataen.

Hodesett, altså hodetelefoner med mikrofon, er et must om man spiller eller bruker datamaskinen sin litt aktivt. Vi har testet en rekke slike siden i fjor, og her kommer våre favoritter.

Corsair HS1

Mest for pengene

Om du er ute etter et behagelig hodesett som ikke koster for mye, som også har en særdeles god lyd, så er valget enkelt. Da skal du nemlig ønske deg Corsair HS1. Dette er et USB-basert hodesett som også kommer som en vanlig analog utgave i form av HS1A. Lyden på disse er fantastisk åpen, og har en lyd som hører hjemme i vesentlig dyrere prisklasser. Til spill kan de nok fremstå som et hakk for kjedelige i lyden, til gjengjeld blir du ikke så sliten over tid som man gjerne blir av litt mer hardtslående hodesett.

Cooler Master Storm Sirus 5.1

For spillfantasten

Om det er spillbruk som står ditt hjerte nærmest vil vi trekke frem Cooler Master Storm Sirus 5.1. Dette er noe av det bedre vi har hørt på riktig så lenge, med en riktig dynamisk lyd for fart og spenning på slagmarken. Når disse egenskapene kombineres med et hodesett som er behagelig å ha på, samtidig som volumkontrollen er den råeste vi har sett, ja da må det bli bra.

Logitech G35

Vi har også lyst til å trekke frem Logitech G35. Dette er et hodesett som vi ikke har hatt gleden av å teste, men som har kommet meget godt ut på en rekke tester rundt om. I tillegg har hodesettet fått en stor mengde positive brukererfaringer, og det teller jo også positivt.

Et alternativ du ikke må glemme er å kjøre mikrofon og separat hodetelefon. På den måten kan du velge blant et mye større utvalg, og på hodetelefonmarkedet er det veldig mye spennende. I tillegg ser det kanskje ikke så kult ut å gå med et hodesett på bussen?

Kom gjerne med dine tips i tråden under.

Les også
Hodetelefoner strømmer musikk rett fra nett
Les også
Disse 7.1-hodetelefonene vibrerer
Les også
Koss fornyer seg
Les også
Hodetelefonene kan få deg drept
Les også
Heftige hodetelefoner fra Sennheiser
Les også
Her er nettbrettene du bør kjøpe til jul
Les også
Roccat Kulo 7.1 USB: ADVARSEL: Styr unna dette hodesettet
Les også
CM Storm Sirus 5.1: Dette hodesettet elsker spill og film
Les også
De 10 mest populære hodesettene
annonse