Tek.no

Nyhet

Laget musikkvideo med Iphone og Vine-app

Animatør ble «oppdaget» på nett og fikk storoppdrag for LeAnn Rimes.

Skjermdump: Youtube
13 Des 2013 11:08

Noen musikkvideoer skiller seg ut. Videoen for countrystjernen LeAnn Rimes' nyeste duett, «Gasoline and Matches», er nettopp en slik en.

Oppdaget via sosiale media

Videoen, som du kan se nederst i artikkelen, er rett og slett en god, gammeldags animasjonsfilm – skutt med noe så nymotens som en Iphone og Vine-appen.

Totalt består videoen av rundt 8000 bilder, og har i motsetning til typiske musikkvideoproduksjoner for stjerner av LeAnn Rimes' kaliber bare kostet lommerusk å lage.

Det er animatøren og den tidligere Twitter-ansatte Ian Padgham som står bak videoen og han fikk rett og slett jobben etter at Rimes' produsent Darrell Brown så Padghams 6 sekunders animasjoner på nettopp Vine.

Les også: Denne musikkvideoen er laget med pinholekameraer

En narrestrek

Til The Hollywood Reporter forteller Brown at Padgham til å begynne med ikke trodde på at det var en reell forespørsel da den kom via Twitter. Padgham selv skal ha trodd at det var en spøk fra en venn.

Padgham på sin side håper nå at musikkvideoen kan være til inspirasjon for flere. «Det finnes mange apper som Vine, som er gratis og lar folk lage lignende ting. Du trenger ikke avanserte verktøy, det vender tilbake til den veldig simple, veldig håndlagede måten å skape kunst.»

Se videoen nedenfor:

(Kilde: The Hollywood Reporter)

Les også
Instagram kan nå ta levende bilder
Les også
Nå blir det enkelt å lage proff timelapse
Les også
Denne musikkvideoen er laget med 625 pinholekameraer
annonse

Les også