Til hovedinnhold

Kontroll på mobilregningen

Med det nye abonnementet Tele 2 Kontroll vil kunden få en fast regning på 200 kroner hver måned. Man kan ringe for hele beløpet med en minuttpris på 99 øre og SMS-pris på 49 øre. Startavgiften er på 60 øre.

- Vi tilbyr nå en enkel måte å få kontroll over mobilutgiftene. Tele2 Kontroll er perfekt for deg som har barn med mobiltelefon der du betaler regningen, eller om du ønsker kontroll over egne kostnader. Med Tele2 Kontroll kan du være sikker på at du ikke får en økonomisk overraskelse når fakturaen dumper ned i postkassen, sier Administrerende Direktør i Tele 2 Haakon Dyrnes i en pressemelding.

Djuice control

Det nye Tele 2-abonnementet er i prinsippet likt Telenors Djuice Control-abonnement, med den samme faste månedsprisen. Djuice Control har imidlertid en høyere minuttpris (1,49 kroner), høyere pris på SMS (69 øre) og et etableringsgebyr på 200 kroner. Med Djuice Control får man imidlertid 30 SMS og 10 MMS inkludert hver måned.

Det koster det samme å bruke Tele 2 Kontroll i Sverige som i Norge, i likhet med andre Tele 2-abonnementer.

Ringepriser

For å finne ut hvilket abonnement som lønner seg for deg, kan du sjekke ut Ringepriser, der også det nye Tele 2-abonnementet er inkludert.

Tjenesten tar blant annet hensyn til at du ringer familie og venner, samt eventuell datatrafikk.

Mer om
annonse