Tek.no

Nyhet

Lanserte nøkkelringbatteri til Apple Watch

Smart løsning for folk på farten.

Griffin
7 Jan 2016 14:30

Kort batteritid er et vedvarende problem når det gjelder bærbare dupeditter. På mobiltelefoner kan dette «løses» via batterideksler, for eksempel det som Apple nylig slapp til sin iPhone 6S. Nå finnes det et nytt produkt som også skal avhjelpe Apple Watch sine strømbekymringer.

I en pressemelding sluppet i forbindelse med CES-messen har selskapet Griffin nemlig avduket et produkt kalt «Travel Power Bank». Dette er ikke et batterideksel, men derimot et bærbart batteri som du kan ta med deg på nøkkelringen.

800 mAh

Dermed kan du altså fôre Apple Watch-klokken med ekstra strøm ved behov mens du er på farten. I likhet med diverse Apple Watch-ladere benytter batteriet induksjonslading.

Griffin

Travel Power Bank har en kapasitet på 800 mAh, som ifølge Griffin vil være nok til fire hele oppladninger av smartklokken. Batteriet lades selv opp med en mikro-USB-kabel, som følger med i pakken.

Produktet vil bli tilgjengelig i løpet av andre kvartal i år, som vil si tidligst i april. Prisen vil ligge på 70 dollar, som med dagens kurs tilsvarer litt over 600 kroner. Det er imidlertid uvisst hva den norske prisen ender opp med å bli.

Slipper også to nye reimer

Selskapet har også et par spesielle reimer til smartklokken på gang. Den ene av disse er «Trainer Watch Band», en treningsfokusert reim som er laget i svette-avstøtende silikon, og som skal sitte ekstra godt fast på håndleddet under intense treningsøkter.

Den andre reimen heter «Uptown Leather Band» og skal være en reim med et mer eksklusivt og profesjonelt preg. Prisen på denne vil ligge på 60 dollar, mens Trainer Watch Band vil koste 40 dollar. Begge vil bli tilgjengelige i løpet av tredje kvartal i år.

Apple-produkter er ikke alltid trygge: Denne iPhone-modellen tok fyr ved sengekanten »

Se alle nyhetene fra CES 2016 på vår samleside »

Les også
Denne Apple Watch-kopien koster 220 000 kroner - og er ikke engang smart
Les også
Her er Apples originale iPhone 6s-batterideksel
Les også
Apple vil ha 849 kroner for denne magnetiske plastputen
Les også
De har brukt Apple Watch i månedsvis - her er deres beste tips
annonse

Les også