Tek.no

Nyhet

Se de nye oktober-mobilene

29 Jan 2011 09:35Først publisert 29 Sept 2010 10:28
annonse

Se de nye oktober-mobilene

Mobilnyhetene står i kø den kommende måneden, og du kan vente flere spennende modeller i butikkhyllene. Her er de ni mobilene vi vet kommer på markedet i løpet av oktober.

Nokia N8 - Det nye flaggskipet

 

annonse

Mye og mangt er skrevet om N8, den kommmende toppmodellen til Nokia. Tross alle rykter om forsinkelser sier Nokia selv at telefonen kommer i butikk i Norge i løpet av oktober. Er du spent på det nye operativsystemet Symbian^3 er nok Nokia N8 den rette mobilen å teste det ut på.

Nokias flaggskip må selvsagt være funksjonsrik. AMOLED-skjermen er på 3,5-tommer med en oppløsning på 360 x 640 piksler. Mobilkameraet har 12 megapikslers oppløsning og kan skilte med Carl Zeiss-optikk, autofokus og Xenon-blits, samt videoopptak i HD.

Sniktitt: Slik er Nokias nye flaggskip (med video)

Søk etter beste pris på Nokia N8

Nokia C3 - Billig businesstelefon

Er du på utkikk etter en enkel og billig businesstelefon med fullt tastatur, kan kanskje nye Nokia C3 være noe for deg.

annonse

Den kjører operativsystemet Symbian S40, som nylig har fått støtte for Nokias applikasjonsbutikk Ovi Store direkte på mobilen. Skjermen er på 2,4 tommer med 320 x 240 pikslers oppløsning. Det som overrasker er at denne mobilen har WiFi-støtte, ettersom mobilen bare koster en drøy tusenlapp.

Les mer: Tre nye tastaturmobiler fra Nokia

Søk etter beste pris på Nokia C3

Nokia X3-02 - Lekkert design

Det kan virke som om Nokia er på vei tilbake på rett spor når det gjelder design, i alle fall til en viss grad. Knappene på Nokia X3-02 ser på bildet ut til å være særdeles behagelige i bruk, i tillegg til at skjermen er trykkfølsom (resistiv).

Blant funksjonene finner vi et 5-megapikselkamera, støtte for Wi-Fi og FM-radio. Nokia X3-02 kjører operativsystemet Symbian S40. Utsalgsprisen skal ligge i underkant av 1 500 kroner.

Les mer: Nokia lanserer nye X3

Søk etter beste pris på Nokia X3-02

HTC Desire HD - Markedets beste Android-mobil?


Forgjengeren HTC Desire er fortsatt blant de beste mobilene på markedet, men heretter kommer nok etterfølgeren med tilnavn HD til å stjele mesteparten av glansen. Desire HD er den nye "kongen på haugen," ifølge vår mobiltester Espen Swang, som allerede har fiklet med den og skrevet en sniktitt.

Blant nyhetene er en lynkjapp 1 GHz-prosessor (Snapdragon) og et 8-megapikselkamera som også tar film i HD-kvalitet. Skjermen har også vokst fra 3,7- til 4,3 tommer.
Video: Se alt Desire HD kan gjøre

Søk etter beste pris på HTC Desire HD

HTC Desire Z - Syltynn med fullt tastatur

Det siste medlemmet i Desire-familien til HTC har fått Z som tilnavn, og blir første modell i serien med uttrekkbart fulltastatur (qwerty). I likhet med ovennevnte Desire-modell leveres denne med den nyeste utgaven av operativsystemet Android - kalt 2.2 Froyo.

Desire Z har en 3,7-tommers kapasitiv Super-LCD-skjerm, som etter sigende skal være meget bra. Skjemoppløsningen er på 480 x 800 piksler. De mest spennende detaljene utover dette inkluderer en 800 MHz-prosessor (Qualcomm MSM 7230), et 5-megapikselkamera med autofokus, HD-videoopptak i 720p, Wi-Fi og GPS.

Les mer: Ny Desire Z imponerer

Søk etter beste pris på HTC Desire Z

SE DE FIRE SISTE NYKOMMERNE:Sony Ericsson, Samsung og BlackBerry

Les også