Nyhet

To slanke fra Huawei

Huawei, som er kjent for å lage billigere produkter enn de største produsentene, kommer med en ny telefon og et nettbrett under Mobile World Congress i Barcelona denne uken.

Huawei IDEOS S7 Slim

Huawei har en stund laget billige nettbrett. Den første utgaven kom med resistiv trykkskjerm, mens andreutgaven, som vi sniktittet på i desember hadde kapasitiv skjerm. Dette gjorde den til et svært bra produkt, særlig når man tar prisen i betraktning.

Nå har Huawei lansert nok et nytt nettbrett. Denne gangen er det en tynnere modell, noe som passer fint, da de gamle modellene kjentes litt klumpete ut å holde i. Av bildene kan vi se at det er kamera i front på denne, i likhet med sniktitt-modellen vår.

Av spesifikasjoner ser vi at den er bemerkelsesverdig lik den vi fikk leke med i desember. Selvsagt er dimensjonene annerledes, den er 3 millimeter tynnere. I tillegg leveres den med en nyere versjon Android, nemlig 2.2 Froyo. Det sies ikke noe om denne er ventet å kunne bli oppdatert til 3.0 Honeycomb i nærmeste fremtid.

Huawei IDEOS X3

Dette er en mindre, og sannsynligvis billigere, mobiltelefon enn Huawei X5, som vi har testet tidligere. Den har en HVGA-skjerm på 3,2 tommer og kjører Android 2.3 Gingerbread.

I følge pressemeldingen skal dette være den tynneste mobiltelefonen i akkurat denne størrelsen.

Amobil kommer med mer bilder av Huaweis produkter fra messen i Barcelona senere.

Les også:

Les også
– Apple beholder tronen
Les også
LG Optimus Pad
Les også
Google samler Android-trådene?
Les også
Mobilen du bare kan ringe med
Les også
Apple til topps
Les også
LG Optimus 3D
Les også
Toppspekket Android-mobil til ”halve prisen”
Les også
ZTE Blade er lansert
annonse